• DOLAR
    %0,15
  • EURO
    %-0,31
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %3,10
SEVDA YILMAZ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

SEVDA YILMAZ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Sancaktepe ilçesinin Gülen Yüzü sevda Yılmaz Milletvekili Aday Adayı oldu

Merkezi Sancaktepe ilçesinde bulunan kısa adı UGADER olan Uluslararası Gönüllü Anneler Derneği Başkanı Sevda Yılmaz, İstanbul 1. Bölgeden Milletvekili Aday Adayı oldu.

Sancaktepe ilçesinde güler yüzlü olarak tanınan ve taraflı tarafsız bir  çok vatandaş tarafından sevilen Sevda Yılmaz için Sancaktepe ilçesinin gülen yüzü deniyor.

AK Parti İstanbul 1. Bölgeden Aday Adayı olan Sevda Yılmaz, 1977 İstanbul Şişli doğumlu. Aslen Tokatlı olan Sevda Yılmaz, İnternaional Dunlin Üniversitesi Siyasi Bilimi Kamu yönetimi mezunu. İstanbul Sancaktepe ilçesinde ikamet eden Yılmaz, çevresinde aktif biri olarak tanınıyor.

Mağdur kadınların sesi olan Sevda Yılmaz, günlerini halkın içinde geçiren bir kişi olarak çevresinde tanınıyor.

Sivil Toplum Kuruluşları arasında aktif faaliyet gösteren Sevda Yılmaz dernek aracılığı ile hizmet vermeye devam ediyor.
2011 Senesinde Saadet Partisinde siyasi hayatına başlayan Sevda Yılmaz daha sonra AK Parti de siyasi yaşamına devam etti. 2018 Yılında AK Parti 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı, 2019 yılında İstanbul Sancaktepe’den Belediye seçimlerinde aday adayı oldu.

Dernek olarak, bir çok kütüphane açılışı, öğrencilere burs veren ve vermeye devam eden Dernek Başkanı Sevda Yılmaz, 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinin ardından deprem bölgesine yardım faaliyetlerinde bulundu.
Üç çocuk annesi olan Sevda Yılmaz, SES Gayrimenkul ve Danışmanlık firmasının iş ortağı olarak ticari yaşamını sürdürmekte.

Tevfik Erk / İstanbul

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM