• DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Sancaktepe’de Türkülerle dolu bir akşam yaşandı

Sancaktepe’de Türkülerle dolu bir akşam yaşandı

İyiliklerle Yarışalım Derneği Türk Halk Müziği Korosu verdiği konser ile sevginin, iyiliğin Sancaktepe’de sesi oldu.

Sancaktepe Eyüp Sultan Kültür Merkezi’nde düzenlenen konser ile siyasetin yaşantımızın bir parçası olmadığını haykıran sevginin müzik eşliğinde seslenişi yaşandı.

Türküleri seslendiren koro şarkılara ses olurken,Sancaktepe’de sevginin ve iyiliğin aslında insanlardan uzak olmadığını sanki sahnede gösteriyorlardı. Koroda yer alan her bir bireyin nasıl heyecan dolu olduklarını sahnelere alışık olan insanların gözünden kaçmadı.

Hani birini seversiniz de, o çok sevdiğiniz birine bir hediye alırsınız ve o hediyeyi beğenecekmi beğenmiyecekmi diye heyecan duyarsınız ya işte o heyecan Sancaktepe’de sahne alan koronun söylediği türkülerde yankılandı.

İyiliklerde Yarışalım Derneği Türk Halk Müziği Korosu her geçen gün kendini yenileyen, sahne kostümünden, dizilişine kadar amatör ruhun şarkılara ses olduğunun göstergesi oldu.

Her biri farklı mesleklerden bir araya gelen Sancaktepelilerin oluşturduğu koro Eyüp Sultan Kültür Merkezinde verdiği konser ile davetlilere siyasetten uzak bir akşam yaşattılar.

İyiliklerde Yarışalım Derneği’nin düzenlediği Türk Halk Müziği konseri, Şef Çiğdem Abda yönetiminde gerçekleşti. Türk Halk Müziği Korosu seslendiği türkülere davetlilerde eşlik edince neşe dolu bir akşam keyfi yaşanmış oldu.

İyiliklerde Yarışalım Derneği Başkanı Nilüfer Kantekin ” Dernek olarak bu düzenlediğimiz üçüncü konserimiz. Hayatımızda, sevgi, iyilik, güzelliklerin olduğunu göstermek için dernek olarak yola çıkmıştık. Bu gün burada türkülerimizi seslendirmenin mutluluğunu yaşadık. Koroda yer alan arkadaşlarıma ve bizleri konserimizde yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraflar : Tevfik Erk / İstanbul

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM