• DOLAR
    %0,17
  • EURO
    %-0,18
  • ALTIN
    %-0,20
  • BIST
    %0,18
Sancaktepe Belediyesi Öğretmenler Günü Etkinliği düzenledi

Sancaktepe Belediyesi Öğretmenler Günü Etkinliği düzenledi

Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Belediye bünyesinde görev yapan öğretmenler ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Recep Tayyip Erdoğan Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen programa Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş ve bilgi evlerinde görev yapan öğretmenler katıldı.

Programda ayrıca, Genç Gelecek Müzik Kulübü de sahne alarak katılımcılara coşku dolu anlar yaşattılar.
Programa katılan öğretmenlerin gününü kutlayarak fedakarlıklarından dolayı teşekkür eden Başkan Döğücü, öğretmenliğin çok zor ve kutsal bir meslek olduğunu ifade ederek, “En zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarma gayreti gösteren öğretmenlerimiz ülkemizin geleceğine ciddi katkı sağlamaktadırlar. Bizlerde onların bu mutlu günlerini düzenlediğimiz bu programla paylaşmak istedik ” dedi.
Başkan Döğücü, öğretmenlik mesleğinin yüce bir meslek olduğunu, hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyeceğini söyleyerek “ Bu mesleğin temeli sevgi ve fedakârlıktır. Fatihler, Yavuzlar, Mustafa Kemaller gibi birçok emsalsiz tarihi şahsiyetleri yetiştirenler ve yol gösterenler hep öğretmenler olmuştur.” dedi.
Belediye olarak görev süresi boyunca eğitimin her alanında hizmet anlamında hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacaklarının altını çizen Başkan Döğücü “Billiyorsunuz Sancaktepe İlçemizde  20 bilgi evi ile gençlerimizin hizmetindeyiz.  Bugün onbinlerce yavrumuza kucak açan Bilgi Evleri’nde okul müfredatına uygun ders programları ile destekleyici bir misyon üstlenmiş vaziyetteyiz.  Okullarda sosyal ve kültürel etkinlik yapma imkanı bulamayan öğrencilerimiz Bilgi Evleri’nde gerekli performansı gösterme imkanı buluyorlar. Öğretmen arkadaşlarımız öğrencilerine gönül rahatlığı içinde istedikleri ödevleri verebilirler. Çünkü Bilgi Evlerimizdeki eğitmen kadromuz onların her türlü derslerine yardımcı olacaktır. Elbirliği içinde Sancaktepe’nin eğitim seviyesini yükseltmek ve daha iyi yerlere taşımak için çalışacağız. Çünkü Sancaktepe daima en iyisini hak ediyor” dedi.
Sancaktepe Bilgi evlerinde yapılan faaliyetler ile ilgili video gösteriminin yapıldığı program çeşitli hediyeler, çiçek takdimi ve çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM