• DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
SANCAKTEPE BASINI KAYMAKAM AHMET KARAKAYA’YI ZİYARET ETTİ

SANCAKTEPE BASINI KAYMAKAM AHMET KARAKAYA’YI ZİYARET ETTİ

Sancaktepe Basını ziyaretlerine devam ediyor. Sancaktepe özelinde çalışmalarını yürüten ve ilçe nabzını tutan Sancaktepe Basını Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya’yı ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Karakaya, Sancaktepe basınına ilçenin tanıtımında üslendikleri görevden ve Sancaktepe İlçesinin markalaşmasında yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Sancaktepe Kaymakam Ahmet Karakaya’yı Sancaktepe Basın ziyarete Cadde News ve Sancaktepe News Gazetesi Genel Müdürü Asiye Soytürk ve Genel Yayın Yönetmeni Halit Soytürk, Sancaktepe TV Genel yayın Yönetmeni Gökhan İzgi, Sancaktepe Ekspres Genel Yayın Yönetmeni Olgun Kızıltepe ve Sancaktepeses.com yayın yönetmeni Tevfik Erk ziyaret etti.

Sancaktepe Basını ziyaretinde Sancaktepe özelinde çalışmalarını yürüten ve ilçe nabzını tutan Sancaktepe Basınına başarılar dileyen Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe basınına ilçenin tanıtımında üslendikleri görevden ve Sancaktepe İlçesinin markalaşmasında yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Sancaktepe Basını olarak ilçemizin tanıtımı için üzerimize düşeni yerine getirmek için hazırız. Sancaktepe İlçemizin mülkü amiri olarak ilçemizin huzuru yarınları için tüm kurumları ile Sancaktepe İsmin tanınması için mücadele Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya’ya teşekkür ederiz. İlçe basını olarak üzerimize düşeni yerine getirmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Sancaktepe Basın Birliği Kaymakam Karakaya’ya misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM