• DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
YENİDOĞAN’IN EFSANE BAŞKANI SANCAKTEPE İÇİN KOLLARI SIVADI

YENİDOĞAN’IN EFSANE BAŞKANI SANCAKTEPE İÇİN KOLLARI SIVADI

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için geri sayım devam ederken AK Parti’nin Sancaktepe Belediye Başkanlığı için kimi aday göstereceği herkes tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde aday adaylık başvurusu yaparak “Bu yarışta ben de varım” mesajı veren Sabit Karaman, ilçedeki gazetecilerle bir araya gelerek hem adaylık adaylık sürecini hem de aday gösterilip seçilmesi durumunda Sancaktepe için yapacaklarını anlattı.

AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Sabit Karaman şu ifadelere yer verdi;

” Çok Kıymetli Sancaktepe’li Hemşehrilerim;
Dünyanın yedi harikasından biri olan güzel İstanbul’umuzun İPEK YOLU özelliğini üstlenen ve geleceğimize huzur dağıtacak olan, İstanbul’un en güzel İlçesi olmayı hakkeden, güzel Anadolu’muzun bir mozaiği özelliğini taşıyan ve yiğit, fedakar, çalışkan insanların ilçesi Sancaktepe’ye Allahın izni, Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ve Siz Kıymetli Hemşehrilerimin destek ve teveccühleri ile Belediye Başkanı olmaya geldim inşallah. Bu kutsal görev ile Siz değerli Sancaktepe’li hemşehrilerime hizmet etmekten onur duyacağım. Talip olduğum ve bana tevdi edileceğine inandığım bu kutlu görevin ağır sorumluluğunun da farkındayım.

Sancaktepe’de doğup büyümüş, geçmişte Belediye Başkanlığı yapmış olan ve Sizlerin Belediye Başkanı olmuş 56 yılını Sancaktepe’de geçirmiş olan bu fakiri çok uzun yıllardır sizlerde biliyor ve tanıyorsunuz. Bu kardeşiniz uzun bir süreden bu yana yapmış olduğu görevler hasebiyle de ilçemizin her bir köşesini ve 19 Mahallesini baştan başa defalarca dolaşarak, sizlerle istişarelerde bulunmuş, ilçemizin sorunlarını yakından gözlemlemiş ve tabiri caizse adeta  ilçemizin röntgenini çekmiştir. İlçemizin sorunlarının neler olduğunu çok iyi biliyor ve her biri için çözüm yollarının ne olduğunu ve bunların çözüme ulaştırılması  için gerekli projelerin neler olduğunu biliyor ve bu projelerin de tek, tek hepsinin hazır olduğunu huzurunuzda beyan ediyorum.

Göreve geldiğimizde; uygulayacağımız “Acil Eylem Planı”mızı, orta ve sürdürülebilir uzun vadeli süreç dilimlerine yayacağız ve böylelikle oluşturacağımız yol haritamız ile ilçemizi hakettiği hizmetlerle adım adım buluşturacağız.
Sadece gündelik yaşamın kolaylaştırılması değil, İlçemize katma değerler üreterek ilçe ekonomisini canlandıracak her türlü yol ve yöntemleri uygulayacağız. Bütün bunları Siz Değerli Sancaktepe’li hemşehrilerimle yapacağız. Ancak; yol haritamızı uygulama noktasında sizlerin dua destek ve katkılarını çok önemsiyorum ve bekliyorum.

Bugüne kadar Sancaktepe’mize hizmet etmiş, bir taş üstüne bir çakıl tanesi koymuş olan herkese teşekkür ediyor huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum. Sizlerin de vakıf olduğu gibi söylem anlamında bugüne kadar Sancaktepe için söylenebilecek her söz söylendi. Fakat vakit artık söylem değil eylem vaktidir. Bunu da ancak ve ancak birlikte el ele hep birlikte başaracağız ve ilçemizi daha müreffeh, daha canlı, daha verimli, daha yaşanabilir bir ilçe konumuna en kısa sürede getireceğiz ve böylece ilçe halkını daha da kazançlı, mutlu ve huzurlu olduğu günlere kavuşturacağız inşallah.
İşte bu sebeplerle evvel Allah’a sonra Sayın Cumhurbaşkanımıza ve tabii ki sizlere güvenerek Haydi Ya Allah Bismillah diyerek Sancaktepe Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığımı açıkladım.

Hep birlikte el ele inşallah yepyeni bir Sancaktepe inşa etmek için “Türkiye Yüzyılı”nda Yeni Türkiye ve Yeni Sancaktepe için  Yeni Bir Kan,  Yeni Bir Heyecan ve Yeni Bir Başlangıç diyor hepinize saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum. “

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM