• DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
SANCAKTEPE BASINI BAŞHEKİM DOÇ. DR. GÖKHAN YAPRAK’I ZİYARET ETTİ

SANCAKTEPE BASINI BAŞHEKİM DOÇ. DR. GÖKHAN YAPRAK’I ZİYARET ETTİ

Sancaktepe basını Başhekim Doç Dr. Gökhan Yaprak’ı ziyaret etti. Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Gökhan Yaprak’a hayırlı olsun ziyeretinde bulunan Sancaktepe Basını çalışmalarında başarılar diledi.

Sancaktepe Basının ziyeretinde Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Gökhan Yaprak, göreve geldiği gündem bugüne yaptıgı çalışmaları aktarırken basın mensupları başhekim Yaprak’a yeni görevinde başarılar diledi.

Sancaktepe basını Sancaktepe isminin tanınmasında büyük önemi olan Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesine yeni atanan Başhekimi Doç. Dr. Gökhan Yaprak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başhekim ziyeretine Cadde News ve Sancaktepe News Gazetesi Genel Müdürü Asiye Soytürk ve Genel Yayın Yönetmeni Halit Soytürk, Sancaktepe TV Genel yayın Yönetmeni Gökhan İzgi, Sancaktepe Ekspres Genel Yayın Yönetmeni Olgun Kızıltepe ve Sancaktepeses.com yayın yönetmeni Tevfik Erk hayırlı olsun ziyeretinde bulundu.

Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesin Başhekimi Doç. Dr. Gökhan Yaprak’ı “Sancaktepe halkı için önemli yeri olan hastanemizin daha iyi hizzmet etmesi içim tüm ekibimiz ile çalışmalarımız devam ediyor. Mevcut polikliniklerimizi geneşleterek ve başka polikilinikler açmak için çalışmalarımız devam ediyor. Yeni açmayı planladıgımız poliklinikler ile hastalarımıza daha iyi hizmet sunacağız” dedi.

Sancaktepe basını Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak’a çalışmalarınada başarılar dilerken ziyeret eden gazetecilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM