• DOLAR
    %0,11
  • EURO
    %-0,11
  • ALTIN
    %0,16
  • BIST
    %-0,05
Sancaktepe’de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

Sancaktepe’de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

Sancaktepe’de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü bir dizi etkinlik ile gerçekleştirildi.
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri Sancaktepe’de olduğu gibi tüm yurtta ve dış temsilcilikler de törenlerle kutlandı. Sancaktepe ilçesinde etkinlikler ilk olarak Atatürk Anıtına Çelenk Sunumu ile başladı.

ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNUMU 
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’mizin 108. Yıl dönümü, Sancaktepe Atatürk Anıtı önünde düzenlenen Çelenk Sunum töreni ile gerçekleşti.
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Çelenk Sunum Törenine Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Garnizon Komutanı Alb. Ahmet Duran Teker, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Çiftçi ve Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Müdürleri, Okul Müdürleri, Muhtarlar katıldı.
Atatürk Anıtına Sancaktepe Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, Sancaktepe Belediyesi, Siyasi Parti ilçe başkanlıkları ve ADD Sancaktepe Şubesi’nin Çelenk Sunumu gerçekleştirildi.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Atatürk Anıtı önünde düzenlenen Çelenk Sunum Töreni sona erdi.

Program Şehit Yüzbaşı Yusuf Kenan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi devam etti
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıl dönümü Şehit Yüzbaşı Yusuf Kenan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen etkinlik Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya ve İlçe protokolünün katılımı ile devam etti. Program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Kuran-ı Kerim Tilaveti, Günün anlam ve önemini belirten konuşma, Drama sunumu, Müzik dinletisi ile devam etti Oratoryo ile sona erdi.

ŞEHİT KABİRLERİ ZİYARET EDİLDİ
Sancaktepe ilçesinde bir dizi etkinlikle devam eden 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı , Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Garnizon Komutanı Alb. Ahmet Duran Teker, Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Çiftçi ve İlçe Protokolünün katılımıyla İlçe de bulunan Şehitlerin kabirleri ziyaret edildi ve karanfil bırakıldı. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan Şehit kabirlerinin ziyaretinde, kabirlere karanfil bırakan Kaymakam Ahmet Karakaya, bir süre şehit aileleriyle de sohbet etti. Şehit Kabirlerine yapılan ziyaretler İlçe Müftüsü Ertugran Mehmet Soylu tarafından yapılan toplu dua ile sona erdi.


Şehit Yakınları onuruna yemek programı düzenlendi
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108’inci yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla ilçedeki şehit yakınları onuruna Sancaktepe Motta tesislerinde bir yemek programı düzenledi. Düzenlenen programa Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, şehit aileleri ve ilçe protokolü katıldı. Yemeğin ardından şehitler için dua edildi.


Kuran-ı Kerim ve Mevlidi Şerif okundu
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’mizin 108. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Samandıra Hz. Ebubekir Sıddık Camiinde Kuran-ı Kerim ve Mevlidi Şerif okunması ile etkinlik programı sona erdi.
Tevfik Erk / İstanbul

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM