• DOLAR
    %0,21
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %0,27
  • BIST
    %0,14
Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi Bilim Fuarı düzenledi

Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi Bilim Fuarı düzenledi

Sancaktepe ilçesinde öğrencilerin bilimsel çalışmalara büyük bir heyecanla hazırlandıkları her proje sergisinde görülüyor.
TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nda Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi’nin öğrencileri projelerini sergiledi.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışını Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş, Okul Müdürü Abdulaziz Tepebaş ve Proje Koordinatörü Kimya Öğretmeni Casim Ubiç birlikte gerçekleştirdiler.

Bilim Fuarı akışı sırasında okulunun öğrencileri canlı müzik ile sürpriz yaptı ve  katılımcılara müzik şöleni sundular. Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi’nin yaptığı TÜBİTAK Projeleri Kimya Öğretmeni Casim Ubiç koordinatörlüğünde gerçekleştirildi. Bilim Fuarı’nda sergilenen   “Spor yap çevreyi temiz tut-Çevre bilincinin kazandırılması, Akıllı Eviye- suyun arıtılıp tekrar kullanılması, Topolojik Düğümler-Algoritma mantığının oluşturulması , Anadolu’da kurulan I. Türk Beylikleri- I. Türk beyliklerinin özelliklerinin tanıtılması , Kreuzberg-Göçmenlerin sosyal ve kültürel sorunlarının açıklanması , Uzaktan Eğitimde Ölçme Değerlendirme-Uzaktan Eğitimde ölçme ve değerlendirmenin nasıl olması gerektiğinin anlatılması, Besinlerdeki Şeker Miktarı-Yiyecekler içindeki şeker oranının anlatılması, sağlıklı beslenmenin aşılanması , Fonetik Alfabe ve Ses Sistemi-Öğrencilerin İngilizce kelime telaffuzunu geliştirilmesinin amaçlanması , Günümüzün Jules Werne’leri-Geleceği tahmin etme ve hikaye yazma çalışması , Hikayelerde Yaşam -Farklı illerden gelen öğrencilerin kendi şehirlerine ait hikayeleri İngilizce anlatması.”  Projeleri oldu.

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya ; “ Öğrencilerimizin yaptığı projeleri çok beğendim. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bilim Fuarı’na projeleriyle katkıda bulunan danışman öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.” İfadelerinde bulundu.

Tevfik Erk / İstanbul

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM