• DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,04
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,96
Sancaktepe’de 2021 Yılı Huzur Toplantısı Yapıldı

Sancaktepe’de 2021 Yılı Huzur Toplantısı Yapıldı

Polis – Halk ilişkilerini geliştirmek, vatandaşlarımızın sorunlarına yerinde çözüm bulabilmek amacıyla Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2021 Yılı Huzur Toplantısı Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya’nın başkanlığında gerçekleşti.

23 Kasım Salı günü Samandıra Kültür Merkezinde yapılan toplantıya; Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ercan Kader, İlçe Emniyet Müdürü Barış Çukur, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdür ve Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan toplantı Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürü Barış Çukur’un konuşmasıyla devam etti.

Polis – halk ilişkilerinin geliştirilmesi, güvenlik ve asayiş konularında halkın tespit, değerlendirme ve beklentilerinin yanında doğrudan katılımın sağlanması, daha huzurlu bir yaşam alanı için halkla ortak çalışmalar yapılabilmesi ile vatandaşların şikâyet ve sorunlarının yerinde birebir iletişim kurularak değerlendirilip, çözüm üretilebilmesi amacıyla 2021 Huzur Toplantısını gerçekleştirdiklerini belirten İlçe Emniyet Müdürü Barış Çukur, Hazırlanan istatistik rakamlarla Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmalarından bahsetti.

Sancaktepe İstanbul’un en hızlı büyüyen ilçelerinden biri olmasına rağmen huzurlu bir ilçe olduğunu vurgulayan Kaymakam Ahmet Karakaya ise , “Tabii ki bunda ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın, muhtarlarımızın, sivil toplum örgütlerimizin de katkısı var. Sizlerin, bizlerin rahat ve huzuru için güvenlik güçlerimiz fedakârca çalışıyor. Huzurlu bir Sancaktepe de yaşamamız için tüm gayretlerini ortaya koyan başta İlçe Emniyet Müdürümüz Barış Çukur olmak üzere Emniyet teşkilatındaki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ercan Kader, yaptığı konuşmada Kent Kültürünü ilçemizde her alanda geliştirmeliyiz ifadelerini kullandı.

Toplantıda ilçe genelinde yaşanan sorunlar hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. Toplantıda ayrıca belirlenen sorunların çözümünde polisle halkın ve ilgili kurumların işbirliği içerisinde çalışması gerektiğinin önemine vurgu yapıldı.

Toplantı, katılımcıların soru, görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM