• DOLAR
    %-0,08
  • EURO
    %-0,54
  • ALTIN
    %0,26
  • BIST
    %2,05
CHP SANCAKTEPE’DE ŞOK İSTİFA

CHP SANCAKTEPE’DE ŞOK İSTİFA

CHP SANCAKTEPE’DE ŞOK İSTİFA

Cumhuriyet Halk Partisi Sancaktepe İlçe Örgütü’nde  yaşanan istifa partililer arasında şok etkisi yarattı.
CHP Sancaktepe Kadın Kolları Başkanı Mine Arduç görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.
Sosyal Medya hesabından Sevgili Sancaktepe Halkı diye seslenen Mine Arduç, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Yaşadığı olumsuzluklara karşı direndiğini ifade eden Mine Arduç, neden olarak ” Chp Sancaktepe ilçe başkanlığındaki yanlış işleyişlere sebebiyet veren küçük bir grup hakkında ki şikayet dilekçemi partimin gerekli mercilerine ilettiğimi bildirmek isterim.”  ifadelerini kullandı.

Görevinden istifa eden Kadın Kolları Başkanı Mine Arduç, istifa nedeni yazısında ” Sancaktepe Kadın Kolları Başkanlığı görevinden istifa etsem de partim için mücadeleme devam edeceğim” açıklamasında bulundu. Paylaşımının ardından bir çok partili yorumlarda destek verdiği görüldü.

CHP Sancaktepe Kadın Kolları Başkanı Mine Arduç’un sosyal  medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle;

” Sevgili Sancaktepe Halkı; 2 yıldır büyük bir şevkle sürdürdüğüm Chp İstanbul Sancaktepe Kadın kolları başkanlığı görevimden istifa ettiğimi kamuoyu bilgilerine sunarım.
Chp Sancaktepe İlçe Başkanlığında yaşadığım olumsuzluklara karşı dirensem de bu olumsuzlukların Sancaktepe halkı nezdinde partimize dair olumsuz bir karşılık bulması beni derinden yaralamıştır.Sancaktepe Kadın Kolları Başkanlığı görevinden istifa etsem de partim için mücadeleme devam edeceğim. Chp Sancaktepe ilçe başkanlığındaki yanlış işleyişlere sebebiyet veren küçük bir grup hakkında ki şikayet dilekçemi partimin gerekli mercilerine ilettiğimi bildirmek isterim.
Büyük bir emek verdiğim partimin misyonunu ve adını  ; şahsi hedef ve hırsları üzerinden zedelemeye çalışanların hiçbir zaman başarıya ulaşamayacaklarının bilinciyle tekrar ediyorum ki; *HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK*”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM