• DOLAR
    %0,17
  • EURO
    %0,25
  • ALTIN
    %1,15
  • BIST
    %0,19
Mehmet Çoban, Güvenç Abdal Araştırma Eğitim Kültür ve Tanıtma Derneği’nin Genel Başkanı oldu

Mehmet Çoban, Güvenç Abdal Araştırma Eğitim Kültür ve Tanıtma Derneği’nin Genel Başkanı oldu

Merkezi Sancaktepe İlçesinde bulunan Güvenç Abdal Araştırma Eğitim Kültür ve Tanıtma Derneği’nin 6. Olağan Genel Kurul Toplantısında bayrak değişimi yaşandı. Genel Başkan Sakine Dağdır’dan görevi devir alan Mehmet Çoban Genel Başkan oldu.

Güvenç Abdal Araştırma Eğitim Kültür ve Tanıtma Derneği’nin 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti. Dernek Merkezinde gerçekleşen toplantı Başkanlık Divanı Seçimi ile başladı. Divan Seçiminin ardından Olağan Genel Kurul toplantısı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Genel Başkan Sakine Dağdır bu güne kadar yapılan çalışmalar hakkında genel bilgiler verdi. Genel Kurulun hayırlı olmasını diledi. Yeni dönem için Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Disiplin Kurulu seçimlerinin yapılmasının ardından tek liste olarak seçime giren Mehmet Çoban Güvenç Abdal Araştırma Eğitim Kültür ve Tanıtma Derneğinin Genel Başkanı oldu.

Güvenç Abdal Araştırma Eğitim Kültür ve Tanıtma Derneği’nin Olağan Genel kurulunda divan ve dernek üyelerine hitaben yaptığı konuşmada teşekkür eden Mehmet Çoban ; “ Uzun yıllardır hizmet etmekten mutluluk duyduğum Güvenç Abdal Derneğinde önümüzdeki yıllarda hizmetimizi daha da artırmak, arkadaşlarımla birlikte terslim aldığımız bu bayrağı inançsal Kültürel ve Bilimsel alanlarda daha yukarılara taşımak İçin Güvenç Abdal Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına aday oldum.” İfadelerini kullandı.

Genel Başkan olan Mehmet Çoban ; “ Kurulduğundan bugüne kadar emeği geçen Kurucular Kurulumuza Genel Başkanlarımıza ve Yönetim kurullarımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Altı yıldır birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğum Sakine Dağıdır Başkanım ve Adem Dağıdır Başkanıma şükranlarımı sunuyorum. Kendilerinden devraldığımız görevi en iyi şekilde temsil edeceğimi den hiç şüpheniz olmasın.
İnancımızı Kültürümüzü gelecek nesillere aktarmak için var gücümüzle durmadan yorulmadan çalışacağız. Divan Başkanlığımıza Kıymetli Üyelerimize ve bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür eder saygılar sunarım” dedi.
Tevfik Erk / İstanbul

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM