• DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Selçuk Cebir “ İnsanın yanında olan derdiyle dertlenen olacağız”

Selçuk Cebir “ İnsanın yanında olan derdiyle dertlenen olacağız”

Sancaktepe Rize İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 5. Olağan Genel Kurulunu Dernek Merkezinde gerçekleştirdi.
Genel Kurul,  Ali Ak, Ali Demirci, Emin Güveli’den oluşan divan ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden Genel Kurul da, Başkan Selim Kale’nin faaliyet raporunu okuması ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermesi ile devam etti.
Dernek Olağan Genel Kurulda yeni başkan ve yeni yönetim kurulu seçti. 5. Olağan Gelen Kurul toplantısı sonucunda Selçuk Cebir  Sancaktepe Rizeliler Dernek Başkanı oldu.
Sancaktepe Rize İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 5. Olağan Genel Kuruluna İBB ve Sancaktepe CHP Belediye Meclis Üyesi Şaban Cebir, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Berat Yılancıoğlu, İYİ Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Caner, İstanbul Fırıncılar Odası Başkan Adayı Akif Tüylüoğlu, Sancaktepe Muhtarlarından Halil Feyzullah Berber, Emin Güveli, Cengiz Dikmen, İmren Güçükşerbetçi, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Rasim Çolak ve Dernek üyeleri katıldı.

Sancaktepe Rizeliler Derneği Başkanlığına seçilen Selçuk Cebir yaptığı konuşmasında genel kurul toplantısına katılanlara teşekkür etti. 
Bizden  önceki yönetime teşekkürü bir borç bilirim diye konuşmasına başlayan Dernek Başkanı Selçuk Cebir “ Onlardan aldığımız hizmet bayrağını, daha ileri taşımak, Sancaktepemize memleket ayrmı yapmaksızın, tüm insanlarımıza nasıl daha faydalı oluruz anlayışı ile, çalışmalarımıza hızla vakit kaybetmeksizin başlamak istiyoruz. “ dedi.
Dernek üyelerinden fikirlerini, önerilerini paylaşmalarını isteyen Selçuk Cebir “ Ortak Akıl istişare yoluyla faaliyetlerimize aktif katılımınız, bizim için oldukça önemli olduğunu belirtmek isterim. Niyetimiz siyaset ya da politika yapmak değil. Ancak takdir edersiniz ki  Yenidoğanımızın hemen bitişiğinde bulunan, Sarıgazi, Samandıra, Taşdelen gibi yerlerin bölgemizle kıyaslandığında, gerek ticari faaliyet yoğunluğu, gerek imar v.s gibi alanlarda adeta emekli cenneti içinde olduğunu görüyoruz. Markalaşmış kurumların bulunduğu muhite değer katan, yatırımların neredeyse hiç olmadığı bir yer haline geldi.” İfadelerini kullandı.
Selçuk Cebir son olarak “  Bundan sonra derneğimiz sadece çay içilen, sohbet edilen, stres atılan, bir yer olmaktan çıkartılıp, insanına dokunan derdini dinleyen çözüm üretmeye çalışan, başka bir deyişle, insanın yanında olan, derdiyle dertlenen olmak niyetindeyiz” dedi.

Haber ve Fotoğraf : Tevfik Erk / İstanbul

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM