• DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya’nın Kurban Bayramı mesajı

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya’nın Kurban Bayramı mesajı

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kurban Bayramı’nı yayınladığı bir mesajla tebrik etti.

Türk – İslâm âleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve huzur dolu nice Bayramlar dileyen Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya mesajında şu ifadelere yer verdi ;
” Sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının tazelenmesine vesile olan bayramlar, geçmiş ile gelecek arasında güçlü bir bağ kurulmasına vesile olan müstesna zamanlardır. Milli ve dini değerlerin, gelenek ve göreneklerin günden güne unutulduğu günümüzde, bayramlar sayesinde insanlar arasındaki yardımlaşma ve dayanışma duyguları kuvvetlenmekte, birlik ve beraberlik şuuru güçlenmektedir.
Milletimizi manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklaştıran bir Kurban Bayramı’nı daha hep birlikte karşılamanın mutluluğu ve heyecanı içindeyiz.
Kurban Bayramı, “yaklaşmak, yakınlaşmak” anlamlarını ihtiva etmesi münasebetiyle, nefislerimizi yapacağımız ibadetler ve iyiliklerle Yüce Mevlaya daha yakın kılmak için de bir fırsattır. Hazreti İsmail (A.S.)’in Allah (cc)’ın buyruğuna sonsuz teslimiyeti Kurban Bayramının manasını telakki etmede bize yol gösteren bir rehberdir.

Kıymetli Sancaktepeliler;
Kaymakamlık olarak vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımız tarafından gerekli önlemler alınmıştır. Bayram sevincimizin bir hüzne dönüşmemesi için, seyahate çıkacak olanlar başta olmak üzere, tüm vatandaşlarımızdan trafikte azami derecede dikkatli olmalarını ve trafik kurallarına riayet etmelerini bekliyoruz.
Birlik ve dirlik içerisinde nice bayramlara kavuşma temennisiyle, başta şehit yakınlarımız ve kahraman gazilerimiz olmak üzere; necip Milletimizin ve Türk – İslâm âleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor; sağlık ve huzur dolu nice Bayramlar diliyorum.”

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM