• DOLAR
    %0,06
  • EURO
    %-0,13
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %-1,37
Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda muhtarların şikâyet, talep ve önerilerini dinlemek üzere gerçekleştirilen Muhtarlar Toplantısı kapsamında muhtarlarla bir araya geldi.

27 Haziran Pazartesi günü Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen haziran ayı muhtarlar toplantısına; Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe Belediye Başkan V. Nazım Çiftçi, Sancaktepe Kamu Kurum Müdür ve amirleri ile mahalle muhtarları katıldı.

İlçemizi Daha Güzel Yaşanabilir Bir Yer Haline Getirebilmek İçin Yerel İdareler, Muhtarlar ve Vatandaşlar Olarak Birlikte Hareket Etmeliyiz…

Toplantıda muhtarlara hitap eden Kaymakam Ahmet Karakaya, “Kamu kurum ve kuruluş müdürleri ve halkımızın dili olan en temel yerel yönetim unsuru muhtarlarımızla yapılan bu toplantının; vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bir aile ortamında yaşamaları, bir problem olduğunda benim vazifem diyerek üstlenip, ilçemizi daha güzel yaşanabilir bir yer haline getirebilmek için yerel idareler, muhtar ve vatandaş olarak birlikte hareket edebilmemiz açısından yararlı olacağına inanıyorum” dedi.

İhtiyaç ve talepleri yerinde öğrenmek, çözüm gerektiren konularda kurum idarecilerimiz ve mahalle muhtarlarımızı bir araya getirmek amacıyla bir araya geldiklerini belirten Kaymakam Karakaya, toplantıya katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür etti.

Kaymakam Ahmet Karaya’nın açılış konuşmasının ardından Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdür ve Amirleri tarafından kendi kurumlarının faaliyetleri ve ilçemizde yürütmekte olduğu çalışmalar hakkında Mahalle Muhtarlarına yönelik bilgilendirmeler yapıldı. Yapılan bilgilendirmelerin ardından muhtarlar ihtiyaç ve sorunlarını dile getirdi. Bu sorunlar için çözüm yolları hakkında kurum yöneticileriyle karşılıklı olarak istişare yapıldı.

Toplantıda muhtarlar tarafından iletilen istek ve talepleri tek tek not alan Kaymakam Ahmet Karaya, muhtarlar tarafından iletilen taleplerin bizzat takipçisi olacağını belirtti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM