• DOLAR
    %0,02
  • EURO
    %-0,16
  • ALTIN
    %-0,14
  • BIST
    %1,69
İyiliklerde Yarışalım Derneği Aşure Lokmasını paylaştı

İyiliklerde Yarışalım Derneği Aşure Lokmasını paylaştı

Sancaktepe ilçesinin derneklerinden biri olan İyiliklerde Yarışalım Derneği’nin Muharrem Ayı nedeniyle düzenlediği Aşure Lokmasına katılım yoğun oldu.

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, İBB Başkan Danışmanı Murat Kantekin, İBB Metro A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alper Yeğin, İBB İsyön A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nazım Özkan, CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Muharrem Aydın, Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri Erdoğan Garip ve Onur Özdemir, Güvenç Abdal Derneği Başkanı Mehmet Çoban, Ordu Gürgentepe Akören Derneği Başkanı Ali Soylu, Sancaktepe Erbaalılar Dernek Başkanı Rıza Can, Ballıdere Dernek Başkanı Sezgin Bayar, ADD Sancaktepe Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Arık, Sancaktepe Muhtarlarından Murat Bilikli, Cansu Akdağ, Halil Feyzullah Berber, Sancaktepe Belediye Kurucu Meclis Üyesi CHP ‘li Soner İkitemur ve Alican Altay ile dernek üyeleri  ve davetliler katıldı.

İBB Başkan Daışmanı Murat Kantekin’in okuduğu duanın ardından aşurler dağıtıldı. İyiliklerde Yarışalım Derneği Başkanı Nilüfer Kantekin ve dernek üyelerinin hazırladığı üzerinde Kaymakamın ismi yazılı olduğu tepsiyi Kaymakam Ahmet Karakaya’ya günün anısı olarak hediye ettiler.

Kaymakam Ahmet Karakaya daha sonra derneği gezdi. Kütüphaneyi beğenen Kaymakam Karakaya burada dernek üyelerini kırmayarak fotoğraf çektirdi.

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya; ”  İyiliklerde Yarışalım Derneği tarafından düzenlenen Aşure Lokması etkinliğine katılarak, aşure sofrasında canlar ile bir araya geldik. Gönül zenginliğini aşureye katan canların ellerine sağlık. Allah kabul etsin.” ifadelerinde bulundu.

Tevfik Erk / İstanbul

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM