• DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Sancaktepe’de Meral Akşener’e büyük ilgi

Sancaktepe’de Meral Akşener’e büyük ilgi

Memleketin dört bir yanında, milletimizi dinliyoruz diye yola çıkan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çekmeköy, Sancaktepe ve Sultanbeyli’de esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ve il yöneticileri eşlik etti.
Akşener’in Çekmeköy İlçesi ziyaretinde Çekmeköy İyi Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, İYİ Parti İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç, CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüzeyin Kızıldaş eşlik etti.

Çekmeköy ziyaretinin ardından Sancaktepe ilçesine geçen Genel Başkan Meral Akşener’i İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk ve ilçe yöneticileri karşıladı.

Sarıgazi Demokrasi Caddesinde bulunan esnafı ziyaret eden Meral Akşener büyük ilgi ile karşılaştı. Zaman zaman kalabalığın arasında yürümekte zorlanan Akşener esnafın derdini dinledi. Esnaf, yüksek kiralardan, yüksek gelen elektrik faturalarından, ekonomik zorluklardan dert yandı.

SMA Hastası Eylül Bebek için açılan stantı gören Akşener, broşürü aldı ve tüm arkadaşlarının Eylül bebeğe destek olmalarını isteyeceğini söyledi.

Sancaktepe ziyaretini tamamlayan Akşener, Sultanbeyline geçti.

Sancaktepe ilçesinde Genel Başkan Meral Akşenere gösterilen ilgiden oldukça memnun olan İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk ; Bugün Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in İlçemize gerçekleştirmiş olduğu ziyareti sebebi ile yoğun ilgi, alaka gösteren Sancaktepeli komşularımıza ve tüm konuklarımıza şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim.” dedi.

Tevfik Erk / İstanbul

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM