• DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %-0,05
  • ALTIN
    %0,28
  • BIST
    %0,57
YÜREKLER ÜŞEMESİN DİYE YOLA ÇIKAN İYİLİK HAREKETİ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

YÜREKLER ÜŞEMESİN DİYE YOLA ÇIKAN İYİLİK HAREKETİ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

Köy okullarında Kütüphane kurma, Anaokulu açma, kitap kırtasiye yardımıyla hareket edip, öğrenci bursları, eğitim, sağlık, ihtiyaç sahibi ailelere kadar uzanan bir iyilik hareketinin hikayesi her geçen gün büyüyor.

Üşümesin Yürekler Yardım Platformu hayatı paylaşmak, sevinçleriyle, acılarıyla, coşkusuyla, hüzünleriyle dostça, samimi bir şekilde paylaşmanın örneklerini sergiliyorlar.

Öğretmen Sevilay Yiğit’in 2014 yılında okullar da veli öğrencilerle başlattığı iyilik hareketi çığ gibi büyüyor.

İyilik için yola çıkanlar, Üşümesin Yürekler Yardım Platformu adı altında  yaptıkları çalışmalarla kalplere sevgi ekmeye devam eden yüreklerinde insan sevgisi, doğa sevgisi taşıyan insanlarla yeni projelere imza atmaya devam ediyorlar.

Dünyanın en güzel işlerinden biri paylaşmaktır diye yola çıkan Üşümesin Yürekler Yardım Platformu, her yıl Ramazan Ayında 700-800 paket gıda yardımı yaparak adreslere bırakan platform üyeleri bu yıl da örnek bir etkinlik gerçekleştirdiler.

Gıda paketinin dışında ihtiyaç sahibi 400 aileye Cumhuriyet mahallesinde bulunan Papatya Ev Yemek Salonunda iftar yemeği verdi.

Üşümesin Yürekler Yardım Platformunun bir birinden değerli ve bu işe inancını koymuş platform üyeleri ilk kez iftar sofrasında bir araya geldi. 42 yardım severler bir araya gelerek iftar yemeğinde buluşup aynı havayı teneffüs ederek tanış oldular.

Üşümesin Yürekler Yardım Platformu Kurucu Başkanı Öğretmen Sevilay Yiğit “ Bu yıl da, Gıda paketinin dışında İhtiyaç sahibi 400 aileye iftar yemeği verdik. Üşümesin Yürekler Yardım Platformu olarak bu işe inancını koymuş, bu yolda omuz omuza yürüdüğümüz kocaman bir aileyiz biz..
İlk kez 42 yardım severler bir araya gelerek iftar yemeğinde buluşup aynı havayı teneffüs ederek tanış olduk. Üşümesin Yürekler  Yardım Platformu olarak Tüm destekçilerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Tevfik Erk / İstanbul

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM