• DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %0,13
  • ALTIN
    %1,08
  • BIST
    %-0,06
YEŞİLAY SANCAKTEPE ŞUBESİ BAĞIMLILIĞA KARŞI SAVAŞIYOR

YEŞİLAY SANCAKTEPE ŞUBESİ BAĞIMLILIĞA KARŞI SAVAŞIYOR

1 – 7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle ülkemizin bir çok kentinde Yeşilay şubeleri çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyor.

Yeşilay Sancaktepe Şubesi’de Yeşilay Haftasını etkinlerle değerlendiriyor.

Yeşilay Sancaktepe Şubesi Başkanı Dr. Abdullah İnan Sancaktepe İlçesinde bulunan okulları ziyaret ediyor, öğrencilere, öğretmenlere ve velilere bağımlılık konusunda bilgilendirmelerde bulunuyor.

Yeşilay Sancaktepe Şube Başkanı Dr. Abdullah İnan, Ayşe Çarmıklı İlkokulu Müdürü Burçin Durgun ve Aziz Bayraktar İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ahmet Caner Şencan’ı ziyaret etti.

Yeşilay’ın Sancaktepe’de ki çalışmaları hakkında bilgi veren Şube Başkanı Dr. Abdullah İnan; ” Bugün, Yeşilay Haftası Münasebetiyle Ayşe Çarmıklı İlkokulu Müdürümüz Sayın Burçin Durgun ve Aziz Bayraktar İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Sayın Ahmet Caner Şencan Beyleri ziyaret ettim. Öğretmen, Veli ve Öğrencilerle Bağımlılık konusunda bilgilendirme sunumu yapıp, Yeşilay ve Faaliyetleri Hakkında bilgilendirmeyi yaptım. Okul Müdürlerimize Yeşilay Yayınlarından ‘RENKLERİNİ YENİDEN KAZANANLAR’ adlı Öykü Kitabını Yeşilay Sancaktepe Şubesi adına Hediye ettim.” dedi.

Yeşilay’ın bağımlılıklardan uzak, iyi ve sağlıklı bir toplum için çalıştığını belirten Yeşilay Sancaktepe Şube Başkanı Dr.Abdullah İNAN şunları söyledi: “Sağlıklı bir toplum için bağımlılıkların oluşmadan önlenmesi, bireylerin küçük yaşlardan itibaren iyi yaşam alışkanlıkları kazanması büyük önem taşıyor. Yeşilay olarak biz de bu bakış açısıyla pek çok proje hayata geçiriyor; okul sıralarından itibaren çocuklara ve hangi yaşta olursa olsun sağlığın peşinden giden tüm insanlarımıza temas ederek onların yaşam boyu sürdürecekleri alışkanlıklar edinmelerini hedefliyoruz.”

Tevfik Erk / İstanbul

Dr. Abdullah İnan ve Okul Müdürü Ahmet Caner Şencan
Dr. Abdullah İnan ve Okul Müdürü Burçin Durgun

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM