• DOLAR
    %0,22
  • EURO
    %-0,07
  • ALTIN
    %1,01
  • BIST
    %3,10
Tokat Merkez Ballıdere Köyü Derneğinden soğuk havada sıcak kahvaltı

Tokat Merkez Ballıdere Köyü Derneğinden soğuk havada sıcak kahvaltı

Sancaktepe’de Tokat Merkez Ballıdere Köyü Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği kahvaltı programı düzenledi. Derneğin Kadın Kolları tarafından düzenlenen Kadınlar Kahvaltı buluşmasında samimi bir havada neşeli ve eğlenceli program gerçekleşti.

Sancaktepe İnönü Mahalle Muhtarı Nilüfer Kantekin’in yanı sıra Siyasi Pati Temsilcileri, Spor Kulüpleri temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, STK dernek Başkanları, Kadın Kolları Başkanları, Federasyon temsilcileri Tokat Ballıdere Köyü Dernek Üyeleri katıldı.

Tokat Merkez Ballıdere Köyü Dernek Başkanı Sezgin Bayar ve Kadın Kolları  Başkanı Hülya Üstün kahvaltı programına katılan misafirlerle tek tek ilgilendiler.

Maksat bu soğuk kış gününde dostlarımızın sıcaklığı ile ısınmak diye konuşan Dernek Başkanı Sezgin Bayar ; “ Bir birinden değerli  Federasyon Başkanlarım, Siyasi Parti Temsilcileri, Dernek Başkanları, Muhtarlar ve Kadın Kolları Başkanları, üyelerimiz öncelikle bizleri kırmayıp buraya kadar geldiğiniz için hepinize  tek tek teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık.  Fazla konuşmayacağım. Önümüzde yaşanacak olan bir genel seçim var. Bizlerin yapması gereken tek şey bu süreci çok iyi değerlendirmek. Birbirimize kenetlenmek, güç birliği yapmak, eksiklerimizi, hatalarımızı, yanlışları kendi içimizde çözüp dışarıya koz vermemektir. Dernekler olarak sivil toplum örgütleri olarak tüm insani konularda güç birliği yapmak zorundayız. Tekrar katılımınızdan dolayı hepinize tek tek teşekkür ediyorum.

Havanın soğuk oluşan aldırmadan kahvaltıya katılanların özen gösterdikleri gözlerden kaçmadı.  Samimi bir havada dostça gerçekleşen kahvaltının içten olması katılanların memnun ayrılması dernek yöneticilerinin yüzlerini güldürdü.  Söz konusu kadın kollarının düzenlediği kahvaltı olunca program sonuna doğru yöresel Ellik oynamadan programı bitirmediler. Uzun zamandır görüşemeyen kahvaltı nedeniyle bir araya gelen misafirlerin dostça sohbetleri, günün anısı olarak  çekilen fotoğraflarla devam etti.

Tevfik Erk / İstanbul

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM