• DOLAR
    %0,27
  • EURO
    %0,35
  • ALTIN
    %-0,89
  • BIST
    %-0,50
Sancaktepe’de Yüz Yüze 100 Gün programına Bakan Karaismailoğlu katıldı

Sancaktepe’de Yüz Yüze 100 Gün programına Bakan Karaismailoğlu katıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından başlatılan Yüz Yüze 100 Gün Programı kapsamında Sancaktepe’de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Sancaktepe ilçesinde düzenlenen programla, Kahvaltı programı, Demokrasi Caddesinde esnaf ziyareti, STK ziyareti, Sarıgazi Polis Merkezi, Osmangazi Caddesinde bulunan AK Nokta ve çevredeki esnaflara ziyaret programı gerçekleştirdi. Ziyaretler de AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü ve  İlçe parti yöneticileri Bakan Karaismailoğlu’na eşlik ettiler.

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU DERNEKLERLE BULUŞTU

AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı’nın Sancak Palas’ta düzenlediği programa Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar, Sancaktepe STK Temsilcileri, AK Parti İstanbul ve İlçe yöneticileri, Sancaktepe Muhtarları, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcıları, Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri ve davetliler katıldı.

Düzenlenen yemekli toplantının ardından Sancaktepe Meydan Park’ta gençlerle buluşma programına katıldı.

Bakan  Adil Karaismailoğlu yaptığı konuşmada “Dernekler, sivil toplum örgütleri, hemşehri dernekleri çok önemli. Bizler de bakanlık olarak ülkenin doğusu batısı fark etmiyor, bir kalkınma mücadelesi veriyoruz. Son 20 yıldır sizler de fark ediyorsunuz memlekete giderken, gelirken Anadolu’nun her köşesinde ciddi bir altyapı yatırımı var. Bunlar vatandaşa yansıdığı gibi ülkemizin ekonomik gelişmesine de yansıyor. Zamanın kıymetini bilmiyoruz, geçince kıymetini anlıyoruz. Yapılmış olan son 20 yıldaki yatırımlar sayesinde tam 7 milyar saat tasarruf sağlıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu güçlü Türkiye, dünyanın gelişmiş 10 ekonomisinden olacak. Rusya-Ukrayna Savaşı’nda savaştaki aktörlerin iki tarafıyla da görüşen tek lider Sayın Cumhurbaşkanımız, bir barış olacaksa da onun sayesinde olacak.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM