• DOLAR
    %0,25
  • EURO
    %-0,18
  • ALTIN
    %0,34
  • BIST
    %2,00
SANCAKTEPE’DE YEŞİLAY HAFTASI’NDA OSMANGAZİ İLKOKULU FARKI

SANCAKTEPE’DE YEŞİLAY HAFTASI’NDA OSMANGAZİ İLKOKULU FARKI

Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası, okullarda çeşitli etkinliklerle dolu dolu geçiyor. Sancaktepe İlçesi okullarında gerçekleştirilen etkinliklere Osmangazi İlkokulu farkı eklendi.

Osmangazi İlkokulu’nda Yeşilaya Haftası nedeniyle gerçekleşen bir dizi etkinlik, okulun içinde gerçekleşen serginin gezilmesi ile başladı.

Yeşilay Sancaktepe Şube Başkanı Dr. Abdullah İnan’ın da katıldığı etkinlikte velilere, öğrencilere bağımlılık konusunda bilgilendirme yapıldı. Yeşilay Sancaktepe Şube Başkanı Dr. Abdullah İnan’ın semineri veliler tarafından beğeni ile izlendi. Soru cevap kısmında ise samimi hava da gerçekleşen program da velilerin sorularını cevaplayan Dr. Abdullah İnan velilere katılımlarından ve ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Osmangazi İlkokulu’nun 2-A ve 2-F Sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan Yeşilay Haftası sunumu ile başlayan program, 1-D Sınıfının öğrencileri tarafından hazırlanan Sağlık Düşmanları adlı şiir sunumu ile devam etti. 3-F Sınıfı öğrencilerinin hazırladığı Pandomim gösteri, okulun 4. Sınıf öğrencileri tarafından İngilizce olarak hazırlanan Slayt sunumu yapıldı. 4- E Sınıfının hazırladığı tiyatro gösterimi ile program sona erdi.

Okulun 1. sınıfı, 2. sınıfı, 3. Sınıfı ve 4. Sınıfı öğrencilerinin Yeşilay Haftası’na dolu dolu geçen program ile hazırlanmalarından dolayı Yeşilay Sancaktepe Şube Başkanı Dr. Abdullah İnan, Okulun Müdürü Osman Ateşoğlu’na, Programda emeği geçen öğretmenlere, öğrencilere ve velilere teşekkür etti.

Osmangazi İlkokulu Müdürü Osman Ateşoğlu; “ Bağımlılık konusu önemli ve önem verilmesi gereken ciddi bir konu. Başta Emeği geçen öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Hazırladığımız program da bizleri yalnız bırakmayan Yeşilay Sancaktepe Şube Başkanı Dr. Abdullah beye ve her zaman yanımızda olan velilerimize çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Program okul içinde düzenlenen bağımlılıkla ilgili resim yarışmasında derece alan öğrencilere hediyelerinin verilmesinin ardından sona erdi.
Haber : Tevfik Erk / İstanbul

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM