• DOLAR
    %-0,37
  • EURO
    %-0,34
  • ALTIN
    %-1,48
  • BIST
    %1,30
Sancaktepe’de Yenilikçiler Sivil Toplum Kuruluşu Muhtarlar Günü’nü kutladı

Sancaktepe’de Yenilikçiler Sivil Toplum Kuruluşu Muhtarlar Günü’nü kutladı

Sancaktepe ilçesinde yeni faaliyetine başlayan Yenilikçiler Sivil Toplum Kuruluşu, düzenlediği yemekli programla Sancaktepe Muhtarlarının 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı.

Şile’de doğanın içinde turistik bir tesiste muhtarları ağırlayan Yenilikçiler Sivil Toplum Kuruluşu, düzenlediği yemekli toplantıda Sancaktepe muhtarlarıyla bir araya geldi.

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle doğa içinde düzenlenen programa katılan Sancaktepe Muhtarları adına konuşan Sancaktepe Muhtarları Dernek Başkanı Hüseyin Kocagöz Yenilikçiler Sivil Toplum Kuruluşuna teşekkür etti.

Sancaktepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Kocagöz;” 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bizlere sürpriz yapan Yenilikçiler Sivil Toplum Kuruluşuna ve değerli yöneticilerine teşekkür ederiz” ifadelerinde bulundu.

Düzenlenen yemekli programa, Yenilikçiler Sivil Toplum Kuruluşu Başkanı Av. Gürkan Keser, Sancaktepe Muhtarları Dernek Başkanı Muhtar Hüseyin Kocagöz, Muhtar Abdurrahman Bozkuş, Muhtar Murat Bilikli, Muhtar Sadık Belkıs, Muhtar Cansu Akdağ, Muhtar Mustafa Babacan, Muhtar Nilüfer Kantekin, Muhtar İmren Gücükşerbetci, Muhtar Nesim Bölgi, Muhtar Nihat Bıyık, Muhtar Hasan Ağtepe, Muhtar Kazım Özmen, Muhtar Harun Dağ, Muhtar Mustafa Arslantaş, Muhtar Şaban Korkut, Muhtar Halil Feyzullah Berber, Muhtar Tekin Ayılmazdır, Muhtar Cengiz Dikmen, Yenilikçiler Sivil Toplum Kuruluşu Kadın Komisyonu Temsilcisi Fatma Kurtoğlu, Yenilikçiler Sivil Toplum Kuruluşu Hukuk Komisyonu Temsilcisi Av. Bulut Balcı, Yenilikçiler Sivil Tolum Kuruluşu Gençlik Komisyonu Temsilcileri Aleyna Kılıç ve Mert Torun katıldı.

Yenilikçiler Sivil Toplum Kuruluşu Başkanı Av. Gürkan Keser yaptığı konuşmada Yenilikçileri tanıttı.

Yenilikçiler; Politik, sosyal, kültürel, hukuki ve çevresel amaçlar doğrultusunda faaliyet gösteren, kar amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşu olduklarını söyleyen Av. Gürkan Keser: ” Yenilikçiler olarak bizler, Sancaktepe ilçemizde;
Politik, Sosyal, Kültürel, Hukuki ve Çevresel amaçlar doğrultusunda faaliyet gösteren, kâr amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşuyuz.

Yakın bir dönemde faaliyetlerimize başlamış olup, temelinde insan odaklı yaklaşımla beraber katma değer sağlayacak şekilde yaşamış olduğumuz bu güzel ilçeye fayda sağlamak en büyük gayemizdir.
Bu ortak payda da, siz değerli muhtarlarımızı STK’mızın fahri üyeleri olarak görmekteyiz. Nezaketiniz ve değerli katılımlarınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yemeğin ardından çok samimi hava gerçekleşen sohbetler açık havada yanan ateşin başında çaylar, kahveler içilerek deam etti. Doğa içinde olmanın fırsatını yakalayan muhtarlar günün anısına bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler.

Yenilikçiler Sivil Toplum Kuruluşu tarafından hazırlanan ve günün anısına muhtarlara takdim edilen hediyelerin ardından program sona erdi.

Tevfik Erk / İstanbul

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM