• DOLAR
    %-0,14
  • EURO
    %-0,29
  • ALTIN
    %-0,17
  • BIST
    %0,33
SANCAKTEPE’DE BAĞIMLILIK TEHLİKESİNİ FARKET ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

SANCAKTEPE’DE BAĞIMLILIK TEHLİKESİNİ FARKET ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Yeşilay Sancaktepe Şubesi Bağımlılık Tehlikesini Farket etkinliğini Sancaktepe Belediyesi Fuaye alanında gerçekleştirdi.

Sancaktepe Belediyesi Fuaye alanında bağımlılık konusunda sergi düzenlendi ve stand kuruldu.

Serginin açılışına Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar, Sancaktepe Belediye Meclis Başkan Vekili Haşim İskender katıldı.

Yeşilay Sancaktepe Şube Başkanı Dr. Abdullah İnan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sergiye katılanlara teşekkür etti.

Dr. Abdullah İnan ; ” Yeşilay Sancaktepe Şubesi olarak, Sancaktepe Belediyesi ile birlikte Ulusal ve Uluslararası Karikatür Yarışmasında Dereceye giren Bağımlılıkla ilgili Sergimizi, Belediyemizin Girişinde Fuaye alanında açtık. Üç Gün  (Salı, Çarşamba ve Perşembe) ziyaretçilere açık olacak olan sergiyi ziyaret edebilirsiniz.. Ayrıca Standımız da bu süre içinde açık. Üye veya gönüllü olmak isteyenler, Dergi aboneliği isteyenler veya Promosyon malzemeleri için Standımızı da ziyaret edebilirsiniz.. Unutmayalım ki en iyisi Tehlikenin farkında olmayı bilmek, Çocuklarımıza HAYIR demeyi öğretmek ve Birlikte mücadele etmektir. Açılışa katılan Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Başkan Yardımcılarımız, Meclis Başkan Vekilimiz ve Siyasi Parti Temsilcilerine  ve katılanlara Teşekkür ediyorum. Belediye Halkla İlişkiler Müdürümüz Sayın Mustafa Tepe ve Çalışanlarına ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Tevfik Erk / İstanbul

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM