• DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,31
  • ALTIN
    %1,03
  • BIST
    %1,77
SANCAKTEPE’DE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ YOĞUN KAR YAĞIŞI ALTINDA KUTLANDI

SANCAKTEPE’DE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ YOĞUN KAR YAĞIŞI ALTINDA KUTLANDI

Sancaktepe’de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü bir dizi etkinlikle kutlandı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri Sancaktepe’de olduğu gibi tüm yurtta ve dış temsilcilikler de törenlerle kutlandı. Sancaktepe ilçesinde etkinlikler ilk olarak Atatürk Anıtına Çelenk Sunumu ile başladı.

ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNUMU YAPILDI
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’mizin 107. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Çelenk Sunum töreni yoğun kar yağışı altında gerçekleşti.
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Çelenk Sunum Törenine Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Garnizon Komutanı Alb. Özcan Kolat, Sancaktepe Belediye Başkan Vekili Av. Ümit Şahin ve Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Müdürleri, Okul Müdürleri, Muhtarlar katıldı.
Sancaktepe Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, Sancaktepe Belediyesi, CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı, İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı, MHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı, ADD Sancaktepe Şubesi’nin Çelenk Sunumu gerçekleştirildi.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Atatürk Anıtı önünde düzenlenen Çelenk Sunum Töreni sona erdi.

ŞEHİT KABİRLERİ ZİYARET EDİLDİ
Sancaktepe ilçesinde biz dizi etkinlikle kutlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Garnizon Komutanı Alb. Özcan Kolat, Belediye Başkan V. Av. Ümit Şahin ve İlçe Protokolünün katılımıyla İlçe de bulunan Şehitlerin kabirleri ziyaret edildi ve karanfil bırakıldı. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan Şehit kabirlerinin ziyaretinde, kabirlere karanfil bırakan Kaymakam Ahmet Karakaya, bir süre şehit aileleriyle de sohbet etti. Şehit Kabirlerine yapılan ziyaretler İlçe Müftüsü Muammer Turan tarafından yapılan toplu dua ile sona erdi.

Kuran-ı Kerim ve Mevlidi Şerif okundu
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’mizin 107. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında son olarak Sancaktepe Aziz Bayraktar İHL Uygulama Camiinde Kuran-ı Kerim ve Mevlidi Şerif okunması ile program sona erdi.
Tevfik Erk / İstanbul

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM