• DOLAR
    %0,28
  • EURO
    %0,06
  • ALTIN
    %0,85
  • BIST
    %0,43
Sancaktepe Paşaköy Mahallesinde Halk Toplantısı Yapıldı

Sancaktepe Paşaköy Mahallesinde Halk Toplantısı Yapıldı

Sancaktepe Paşaköy Mahallesinde Halk Toplantısı yapıldı. Toplantıda Büyük ve Küçük Baş Hayvan yetiştiricilerine bir de müjde verildi.

Sancaktepe Kaymakamlığı tarafından Paşaköy Ahmet Keleşoğlu Hizmet Merkezinde 31 Mart Perşembe günü düzenlenen Halk Toplantısına; Kaymakam Ahmet Karakaya, Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili kurum müdürleri, Paşaköy Mahalle Muhtarı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya’nın selamlama konuşmasının ardından Belediye Başkanı Şeyma Döğücü ve İlgili Kamu Kurum Müdürleri tarafından Paşaköy Mahallesinde yürütülen hizmetlerle ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Vatandaşları ayrı ayrı dinleyerek kendisine iletilen talep ve sorunları ilgisine göre sorumlu kurumlara ileterek gerekli çalışmaların bir an önce başlatılması talimatını veren Kaymakam Ahmet Karaya, kendisine iletilen her bir konunun takipçisi olacağını ifade etti.

Büyük ve Küçük Baş Hayvan Yetiştiricilerine Müjde

Halk Toplantısı sonunda Sancaktepe Kaymakamlığı, Sancaktepe Belediyesi ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü arasında “Ücretsiz Aşı ile Kulak Küpesi Temini ve Uygulaması Protokolü” imzalandı.

İmzalanan protokol ile Paşaköy Mahallesinde yetiştiriciliği yapılan 1.290 adet büyükbaş ve 2.925 adet küçükbaş hayvanın Aşı ve küpe bedelleri Sancaktepe Belediyesi tarafından karşılanacak.

Sorunların ve taleplerin titizlikle not alındığı toplantıda katılımcılar, kendilerine bu imkânı sağlayan başta Kaymakam Ahmet Karakaya olmak üzere toplantıyı düzenleyen herkese teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM