• DOLAR
    %-0,17
  • EURO
    %0,35
  • ALTIN
    %0,66
  • BIST
    %-0,05
Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kaymakam Karakaya Büyük Zafer’in 100. Yılını kutladı.

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya mesajında şu ifadelere yer verdi ;

“ Aziz Milletimizin,  kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri ile bütünleşerek 30 Ağustos 1922’de elde ettiği büyük zaferin 100. Yıl dönümünü milletçe kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal’in Başkomutanlığında 26 Ağustos 1922 tarihinde başlayan Büyük Taarruz, 4 gün süren göğüs göğse çarpışmaların ardından Dumlupınar’da kesin bir zaferle sonuçlanmıştır.

Dünya savaş tarihine geçen bu şanlı zaferle Türk Milleti, şehit kanlarıyla sulanan vatanı üzerinde asla boyunduruk kabul etmeyeceğini göstermiştir.

30 Ağustos, milletimizin kendisine ömür biçen emperyalist niyetleri kursaklarda bıraktığı ve Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolu açtığı tarihimizin en kritik dönüm noktalarından biridir.
Milletimiz, her türlü yokluk ve imkânsızlığa rağmen kazandığı bu zaferle 1071 Malazgirt’te bize yurt kılınan bu toprakların ezeli ve ebedi vatanımız olduğunu bir kez daha tescil etmiştir.

Bu düşüncelerle; tarihimizin dönüm noktası ve milletimizin beka mücadelesinin zirveye ulaştığı 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi’nin 100. yıl dönümünü kutluyorum.
Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu olsun. “

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM