• DOLAR
    %-0,14
  • EURO
    %0,12
  • ALTIN
    %-0,14
  • BIST
    %0,50
Sancaktepe Canlar Cemevi’nden Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya’ya nezaket ziyareti

Sancaktepe Canlar Cemevi’nden Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya’ya nezaket ziyareti

Sancaktepe Canlar Cemevi yöneticileri Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Sancaktepe ilçesinin yeni oluşan derneklerinden biri olan Sancaktepe Canlar Cemevi Başkanı Kasım Söylemez ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Ahmet Karakaya’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe Canlar Cemevi Derneği’ne başarılar diledi. 

Nezaket ziyaretinde bulunan dernek yöneticilerini makamında kabul eden Kaymakam Ahmet Karakaya,” Dernekçilik zor bir iştir. Sizlere kolaylıklar diliyorum. Güzel çalışmalar gerçekleştirirseniz başarılı olursunuz. İlçemizde ki tüm derneklerin başarılı çalışmalar ortaya koymaları bizleri memnun eder. Güzel bir amaç için yola çıkmışsınız sizlere tekrar başarılar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Yeni kurulduklarını ifade eden ve çalışmaları hakkında bilgi veren Sancaktepe Canlar Cemevi Başkanı Kasım Söylemez, ” Sancaktepe İlçemize bir cemevi daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bulunduğumuz bölgemizden yoğun gelen talepler üzerine Cemevimizi kurduk. Yavaş yavaş imkanlar dahilinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. ” ifadelerinde bulundu.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Sancaktepe Canlar Cemevi Başkanı Kasım Söylemez,” İçinde bulunduğumuz Muharrem Ayı nedeniyle Canlar Cemevi olarak 12 gün boyunca Muharrem Oruç Lokması vereceğiz. Sizleri aramızda görmekten memnun oluruz” ifadelerinde bulundu.

Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından ziyaret sona erdi.

Tevfik Erk / İstanbul

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM