• DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %0,41
  • ALTIN
    %-0,37
  • BIST
    %-0,50
Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü’nün 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü’nün 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. Yılı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Döğücü mesajında; Kahraman milletimizin şanlı tarihinin altın halkalarından biri olan ve Cumhuriyetimize hayat veren 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. yıl dönümünü kutlamanın heyecanı, gururu ve sevinci içerisindeyiz.
Anadolu’nun ebedi vatanımız olmasını sağlayan, Malazgirt Zaferi’nin kazanıldığı ve İstiklal Mücadelemizin en önemli dönüm noktası olan Büyük Taarruzun zaferle sonuçlandığı Ağustos ayının son haftasını “Zafer Haftası” olarak büyük bir gururla kutlamaktayız.
30 Ağustos Zaferi; bütün yokluk ve imkânsızlıklara rağmen yüreği vatan sevgisi ve imanla dolu ordumuzun, milletiyle tek vücut olarak neleri başarabileceğinin, bağımsızlık ve onuru için neleri göze alabileceğinin tüm dünyaya ilanı olmuştur. Bu zaferle birlikte ülkemizi parçalamak isteyen emperyalist güçler, aziz milletimizin direnişi karşısında çaresiz kalmış ve hezimete uğramışlardır.
“Aziz milletimizin, istiklal ve istikbali uğruna verdiği destansı mücadelenin son halkalarından biri olan 30 Ağustos Zaferi; Atatürk, silah arkadaşları ve büyük Türk milletinin kadınıyla, erkeğiyle, canı pahasına kazandığı, kahramanlıklar ve fedakârlıklarla dolu Kurtuluş Savaşı’nın zafer tacıdır. Tarihi şanlı zaferlerle dolu milletimizi bölmek isteyen iç ve dış düşmanlar, her zaman karşısında bu asil milletin dik duruşunu, azmini, kararlılığını bulacak ve milletimiz bu topraklar üzerinde hain emelleri olanlara her zaman gerekli cevabı verecektir. 30 Ağustos Zaferi’nin 100. Yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyorum” şeklinde mesajını tamamladı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM