• DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
ŞAKİR DEMİR İLKOKULU’NUN MİNİK RESSAMLARI SERGİ AÇTI

ŞAKİR DEMİR İLKOKULU’NUN MİNİK RESSAMLARI SERGİ AÇTI

Sancaktepe ilçesinin okullarında yıl sonu resim sergileri peş peşe gerçekleşiyor.

Şakir Demir İlkokulu’nda 1., 2. ve 3. sınıf öğrencilerinin hazırladığı eserlerden oluşan resim sergisinin açılışı yapıldı.

Büyümüş de küçülmüş sözünü hatırlatan Sancaktepe ilçesinin minik ressamlarının sergiye özenle hazırlandıkları her hallerinden belli oluyordu.

Sancaktepe ilçesinin Minik Ressamları bir birinden güzel çalışmaları sergilediler. Akrilik boya, yağlı boya ve karakalem çalışmalarından oluşan sergiyi veliler beğeni ile gezdi.

Sergide 7-9 yaş arası çocukların farklı tekniklerle hazırladıkları resimler dikkat çekiciydi. Sergi, Şakir Demir İlkokulu öğretmeni Sultan Çelikbaş’ın danışmanlığında yapılan resimlerle açıldı.

Çocukların hayal güçlerine, zihinsel ve duygusal gelişimlerine katkıda bulunmayı hedeflediklerini dile getiren Sultan Çelikbaş; çocukların bu çalışma ile birlikte sanata olan ilgilerinin arttığını söyledi.

Resim sergisi Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş, Şube Müdürü Zeynep Aydın, okul müdürü Ertuğ Kıyasoğlu ve öğretmenlerin katılımı ile açıldı.

Serginin açılışına katılan Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş, resimlerini sergileyen heyecanlı miniklerle tek tek ilgilenerek çocukları tebrik etti ve sergide  emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Okul Müdürü Ertuğ Kıyasoğlu, serginin açılışına katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş’a, Şube Müdürü Zeynep Aydın’a ve sergide emeği geçen herkese teşekkür etti.

Şakir Demir İlkokulu öğretmeni Sultan Çelikbaş, sergide emeği geçen herkese, kendisinden desteğini esirgemeyen Okul Müdürü Ertuğ Kıyasoğlu, müdür yardımcıları Mustafa Taşkan ve Tuğba Barutçu’ya teşekkürlerini iletti.

Tevfik Erk / İstanbul

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM