• DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
SABİT KARAMAN, SANCAKTEPE BENİM EVİM

SABİT KARAMAN, SANCAKTEPE BENİM EVİM

31 Mart 2024 yerel seçimlerine kısa bir süre kala aday adayları çalışmalarına hız verdi.. Sancaktepe’de siyasetin etkin ve önde gelen isimlerinden biri olan Sabit Karaman, AK Parti’den Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu duyurdu.

Sancaktepe özelinde yerel basınla bir araya gelen AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Sabit Karaman, yaptığı açıklamalarla Sancaktepelilere seslendi.

Sevgili Sancaktepeli Hemşehrilerimize seslenmek istiyorum diye konuşan Sabit Karaman şu ifadelere yer verdi:

“ 31 Mart 2024 Yerel Yönetim Seçimlerinde Türkiye sevdası ile İstanbul sevdası ile ve Sancaktepe sevdası ile Aday Adayı olan tüm kardeşlerimizi canı gönülden tebrik ediyor, aday gösterilecek olanları ise şimdiden kutluyor Sancaktepe’mize, Kadim Şehrimiz İstanbul’umuza, Cennet Vatanımıza ve Aziz Milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.
Bu kutlu davanın bir neferi olarak; dün vardım, bugün varım, yarında olacağım. Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatımızdaki gayemiz bu kutsal hizmeti daha ileriye taşımaktır.

Değerli hemşehrilerim; Rabbime şükürler olsun ki, 22 yıl önce Aziz Milletimizin davası olan AK Partimizin tabelasını Sancaktepe’ye ilk asan biz olduk. Genel Başkanımız ve Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde çok zor zamanlardan, sinsi tuzaklardan, alçakça hainliklerden, darbe teşebbüslerinden geçerek başımız dik göğsümüz kabarık bir şekilde bugünlere kadar geldik Elhamdülillah.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada çok ama daha çok çalışmamız gerektiğinin ve yeni bir dönemin, Türkiye Yüzyılının başlangıcında olduğumuzun da farkındayım.

Eğer adaylık bu fakir kardeşinize nasip olursa; durmadan koşarak yolumuza devam edeceğiz, yok eğer bir başka arkadaşımız aday olarak gösterirlerse de, ona da saygı duyacağız, destek olacağız ve dua edeceğiz.

Bu dava ben değil, biz davasıdır, sonuç her ne olursa olsun liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız, yolundayız, emrindeyiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Saygılarımla arz ederim.”

Tevfik Erk / İstanbul

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM