• DOLAR
    %0,13
  • EURO
    %0,14
  • ALTIN
    %0,39
  • BIST
    %-0,18
SAADET PARTİSİ SANCAKTEPE’NİN İLÇE İFTARINA YOĞUN KATILIM OLDU

SAADET PARTİSİ SANCAKTEPE’NİN İLÇE İFTARINA YOĞUN KATILIM OLDU

aadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Bayram Öztürk’ün ev sahipliğinde geçtiğimiz günlerde tertiplenen iftar yemeği. Doldu taştı. İftar programına SP İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı’nın’da icabet ettiği davete 7’den 70’e herkes katıldı. Özellikle çocukların iftar masalarında olması davete katılanlar tarafından takdir edilerek başkan Öztürk’ e teşekkür edildi.
İftarda yaşanan izdiham nedeniyle vatandaş salona sığmayınca başka bir mekân tahsis edilerek oruçlarını açtı. Saadet Partisi Sancaktepe İlçe başkanı Bayram Öztürk hakkınızı helal ediniz inşallah dedi.

SP Sancaktepe İlçe başkanlığı tarafından Bayram Öztürk’ün ev sahipliğinde verilen iftar doldu taştı. Yaşlısı, genci, çoluk çocuğu, ikram edilen iftar davetine bir araya geldi. İftar öncesi okunan dua ve ezanın okunmasıyla birlikte açılan, oruçlar birçok insanı buluşturdu. İlçe başkanı Bayram Öztürk’ün yaptığı selamlama konuşması herkesi duygulandırdı. Verilen iftar davetin de yoğunluk yaşanınca başka bir mekâna yönlendirilen vatandaşa yemek ikramında bulunuldu. Sancaktepe Saadet Partisi İlçe Başkanı Bayram Öztürk hakkınızı helal ediniz dedi. Kıymetli kardeşlerim bizler Saadet Partisi olarak ilçemiz Sancaktepe için çaba sarf ediyoruz. Bölgemizde bulunan tüm siyasi partilerin yetkilileriyle zaman zaman bir araya gelme fırsatı buluyoruz ortak çalışmalar yaparak gerekli ortamlarda saygı çerçevesinde buluşuyoruz dedi. Öztürk Allah hepinizden razı olsun bu akşam verdiğimiz iftar davetimize icabet ettiğiniz için sofralarımızı bereketlendirdiniz hepinize selamünaleyküm ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı.

SP İSTANBUL İL BAŞKANI ÖMER FARUK YAZICI, AYRIŞIRMA VE KUTUPLAŞTIRMA OLMADAN HEP BERABER KARDEŞÇE YAŞAMAK MÜMKÜN DEDİ
Saadet Partisi Sancaktepe İlçe başkanlığının vermiş olduğu iftara SP İstanbul İl Başkanı Dr. Ömer Faruk Yazıcı’da katıldı. Yazıcı birlik beraberlik ve ülke bütünlüğü için güzel ve veciz bir konuşma yaptı.
Başkan Yazıcı konuşmasına biraz önce yapılan katılımcı anonsunda ne kadar farklı kesimden ve farklı görüşten insanın aynı iftar masası etrafında bir araya gelmiş olmalarından dolayı çok memnun ve mutlu olduğumu ifa etmek isterim şeklinde konuştu.

İftar programı yemek duası ile son buldu.

Ömer Faruk Yazıcı Kimdir?
Aslen Trabzonlu olup 1988 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde eğitim gördü, ardından Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde İktisat Bölümünde okudu.
Üniversite yıllarında Anadolu Gençlik Derneği (AGD)’nin öğrenci faaliyetlerinde aktif rol üstlendi. AGD Genel Başkan Yardımcısı olarak 2011-2018 yılları arasında sırasıyla; Tanıtma Başkanlığı, Ortaöğretim Başkanlığı ve Üniversiteler Başkanlığı görevlerinde bulundu.
Ayrıca bu süre içerisinde parti çalışmalarına, 2011 yılında Saadet Partisi Gençlik Kolları’nda Başkan Yardımcısı olarak başladı. Temel Karamollaoğlu’nun, Genel Başkan seçildiği 2016 yılındaki 6. Olağan Büyük Kongre’de Genel İdare Kurulu’na en genç üye olarak seçildi. 2018 yılında Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun tensipleriyle Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM