• DOLAR
    %0,11
  • EURO
    %-0,11
  • ALTIN
    %0,16
  • BIST
    %-0,05
Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığı ziyaretlerine devam ediyor

Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığı ziyaretlerine devam ediyor

Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığı ilçe de bulunan sivil toplum kuruluşları, kurum ve kuruluşlara ziyaretlerine devam ediyor.

Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Bayram Öztürk ve parti yöneticileri Türk Kızılay Sancaktepe Şubesi ile Sancaktepe Toplum Ruh Sağlığı merkezine nezaket ziyaretinde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Kronik ruhsal hastalıkları olan hastalara, psikososyal destek hizmetlerinin verildiği, takip ve tedavilerinin yapıldığı ve sosyal rehabilitasyonlarının ücretsiz sunulduğu bir merkez olan Sancaktepe Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’n de yapılan çalışmaların çok değerli olduğunu söyleyen İlçe Başkanı Bayram Öztürk “ Burada çalışan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Resim, müzik, tiyatro, el sanatları gibi yapılan çalışmalar çok önemli. Başarılar diliyorum. “ ifadelerinde bulundu.

Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Bayram Öztürk ve parti yöneticileri daha sonra Türk Kızılay Sancaktepe Şubesi’ni ziyaret ettiler. Türk Kızılay Sancaktepe Şube Başkanı Abdulmecit Zengin ile görüşme gerçekleştirdiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Kızılay Sancaktepe Şube Başkanı Abdulmecit Zengin, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Zengin, Kan bağışı kampanyaların her zaman desteklenmesi gerektiğini bunun çok önemli olduğunu ifade etti.

Türk Milletinin gurur kaynağı olan Kızılay’ın her zaman desteklenmesini dile getiren Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Bayram Öztürk ; “ Felaketlerin ardından gözlerimizin ilk aradığı Türk Kızılay’ı dır. Allah ülkemize felaket yaşatmasın ama bizler de tedbirlerimizi almalıyız. Çalışmalarınız da başarılar diliyoruz. “ şeklinde konuştu.
Günün anısına çekilen fotoğrafın ardından ziyaret sona erdi.
Tevfik Erk / İstanbul

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM