• DOLAR
    %-0,14
  • EURO
    %0,32
  • ALTIN
    %0,33
  • BIST
    %0,69
KASTAMONULULAR’DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

KASTAMONULULAR’DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Tüm Dünya da çok çeşitli etkinliklerle kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ülkemizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Sancaktepe ilçesinin sivil toplum kuruluşları arasında lokomatif dernek olarak yer alan Kısa adı Kas-Der olan Kastamonulular Yardımlaşma Derneği Sancaktepe Şubesi, Sancaktepe’de güzel bir etkinliğe imza attılar. Kas- Der Sancaktepe Şube Başkanı Rahmi Demir ve yönetim kurlu üyeleri davetlilerle tek tek ilgilendikleri etkinlikte müzik eşliğinde gönüllerince doyasıya eğlendiler.

Düzenlenen etkinliğe, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit,Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ercan Kader, Kas-Der Genel Başkanı Remzi Şen, Kas-Der Genel Başkan Vekili Orçun Şekercioğlu, CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Muharrem Aydın ve İlçe Yönetimi, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar ve İlçe Yönetimi, DEVA Partisi Sancaktepe Şube Başkanı Mutalip Geçer ve Yönetimi, İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk ve Yönetimi, AK Parti önceki dönem eski ilçe Başkanı Adil Kandemir, İSTAÇ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alper Yeğin, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ekrem Yahya Ateş, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Abdulkadir Darel, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, Kastamonulular ve davetliler katıldı.

Enis Mangaloğlu ve İrem Bal’ın konserlerinin ardından Zurnacı Mahmut ve Ekibi sahne aldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte Kas-Der Sancaktepe Şubesi Yönetimi hazırladığı plaketlerin takdimi yapıldı. Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Başhekim Prof.Dr. Nurettin Yiyit ve Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ercan Kader plaketleri veren isimler oldular.

Gönüllerince eğlenen Kastamonulular bir kere daha 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine imza atarak ilçe genelinde farkını ortaya koydular.

Haber ve Foto : Tevfik Erk / İstanbul

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM