• DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
KASTAMONULU ZELİHA ÖZ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI OLDU

KASTAMONULU ZELİHA ÖZ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI OLDU

Kastamonuluların sevilen ismi Zeliha Öz, İYİ Parti Sancaktepe’den Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu.

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Belediye Başkan Aday Adayları, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları ve Muhtar Adayları birer birer aday olduklarını açıklamaya başladılar.

Sancaktepe İlçesinde İYİ Parti’de uzun zamandır siyaset yapan Sancaktepe İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı Zeliha Öz Belediye Meclis Üyesi olmak için müracatını yaptı.

Sivil Toplum kuruluşlarında da aktif olan Zeliha Öz, Kas-Der Sancaktepe Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Cide Dernekler Federasyonu’nda da Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevine devam ediyor.

Kastamonuluların Sancaktepe ilçesinde sevilen ve aktif ismi olarak tanınan Zeliha Öz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Sancaktepe İlçesinde belediye meclis üyesi olmak istediğini açıkladı.

İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olan Zeliha Öz’e başarılar diledi.

Sancaktepe’de daha iyi hizmet verebilmek için Meclis Üyesi olarak çalışmalarına devam etmek istediğini açıklayan Zeliha Öz şu ifadelere yer verdi:

” Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener hanımefendinin riyasetinde İl Başkanımız Sn Coşkun Yıldırım ve İlçe Başkanımız Sn Sezgin Öztürk ‘ün sevk ve idaresinde her zaman onurla ve şerefle yürüttüğüm İlçe Baskan Yardımcılığı (Divan Kurulu Üyeliği) görevime devam ederek 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde ilçeme olan hizmet görevime meclis üyesi olarak devam etmek arzusundan dolayı müracaatımı yaptım.
Sancaktepe için hep birlikte daha İYİ günlerde bir arada olmak ümidiyle selam ve dua ile…”

Tevfik Erk / İstanbul

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM