• DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %0,37
  • ALTIN
    %1,05
  • BIST
    %0,25
İYİ Parti İBB Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan’ın Ramazan Bayramı mesajı

İYİ Parti İBB Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan’ın Ramazan Bayramı mesajı

İstanbul Büyükşehir Belediye ve  Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi olan aynı zaman da İYİ Parti İBB Grup Başkan Vekili görevini yürüten İbrahim Özkan, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan mesajında şu ifadelere yer verdi ;

Bayramlar toplumumuz için sosyal, kültürel ve manevi açıdan büyük bir öneme sahiptir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, dargınlıkları unutturan, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.

Bir ay boyunca oruç tutarak kendimizi sınama ve disiplin etme fırsatı veren Ramazan Bayramı ise sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma ruhunu pekiştiren önemli bir dini bayramdır.

Ramazan Bayramı aynı zamanda, sadaka vermenin, fakirleri ve ihtiyaç sahiplerini hatırlamanın ve onlara yardım etmenin, toplumda sosyal adaletin, yardımlaşma ve paylaşmanın önemini vurgulayan bir bayramdır.  

Yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle bu yıl buruk bir bayram kutlayacak olsak da birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde iyi bir geleceğe doğru attığımız önemli bir adım olmasını temenni ediyorum. Bu zorlu süreçte, birbirimize daha da sıkı sarılmalı ve dayanışma içinde olmalıyız. Acılı ailelerimize destek vererek, yaralarını birlikte sarmalıyız. Unutmayalım ki, insanlık olarak güçlüyüz ve çok kısa zamanda çok daha güçlü ayağa kalkacağız.

Ramazan Bayramının ülkemiz ve tüm insanlık için huzur, barış, bereket, iyilik ve adalet getirmesini diliyor, hayırsever tüm vatandaşlarımızı yardımın ve dayanışmanın en doğru adresi olan http://askidafatura.ibb.gov.tr adresinde buluşmaya davet ediyorum.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM