• DOLAR
    %0,17
  • EURO
    %-0,18
  • ALTIN
    %-0,20
  • BIST
    %0,18
EMEK CEMEVİ’NDE ORUÇLAR LOKMALARIN PAYLAŞIYMASIYLA AÇILIYOR

EMEK CEMEVİ’NDE ORUÇLAR LOKMALARIN PAYLAŞIYMASIYLA AÇILIYOR

İdrak ettiğimiz Muharrem ayı içinde tüm Cemevlerinde tutulan Yas-ı Muharrem Oruçları lokmaların canlarla paylaşılmasıyla açılıyor. Birçok kurum ve kuruluşlar ile siyasi partiler de oruç açma lokmalarına katılıyor, Cemevlerine ziyaretler de bulunuyorlar.

Sancaktepe ilçesinde bulunan Emek Cemevi’nde oruç açma lokmasına AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Ayyıldız ve Av. Ümit Şahin, Sancaktepe Belediye Meclis Başkan Vekili Haşim İskender, Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi Necati Erkek, AK Parti Sancakepe İlçe Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyeleri ve canlar katıldı.

Muharrem Yası ve Matem Orucu münasebetiyle bir araya gelen vatandaşlara hitap eden Cemevi dedesi Kemal Aslan, inananların ibadetlerinin kabul olmasını diledi. Ardından okunan duayla birlikte canlar oruçlarını açtı.

Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Emek Cemevi Başkanı Özgür Gülşen, Başkan Yardımcısı Veysel Aslan, Yönetim Kurulu Üyesi  Özgür Polat ve Şahap Sarıtaş, Oruç Açma Lokmasına katılan canlara birlikte lokmaların dağıtılmasına eşlik ettiler.

Oruçların açılmasının ardından edilen sohbette, milletçe birlik ve beraberliğimizi korumanın önemine değinen AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar ” Muharrem ayında lokmaları paylaşmak, canlarla bir arada olmanın mutluğunu bu akşam Emek Cemevi’nde yaşadık. İdrak ettiğimiz Muharrem ayı içinde tutulan oruçları ve edilen duaları Allah kabul etsin” ifadelerinde bulundu.

Oruç Açma Lokmasına katılan canlara teşekkür eden Emek Cemevi Başkanı Özgür Gülşen, ” Bu akşam paylaştığımız oruç lokmasına katılan ve misafirimiz olan AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar’a, Belediye Başkan Yardımcılarımız Kemal Ayyıldız ve Av. Ümit Şahin’e, İlçe yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim.” dedi.

Tevfik Erk/ İstanbul

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM