• DOLAR
    %0,28
  • EURO
    %-0,01
  • ALTIN
    %0,18
  • BIST
    %-0,06
CHP Sancaktepe yönetimi DEVA Partisi Sancaktepe’yi  ziyaret etti

CHP Sancaktepe yönetimi DEVA Partisi Sancaktepe’yi ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığı ilçe de başlattığı bir dizi ziyaret programına devam ediyor. Yaşanan Pandemiden dolayı uzun bir süre gerçekleştirilemeyen ziyaret programlarını başlatan CHP Sancaktepe İlçe Yöneticileri, DEVA Partisi Sancaktepe İlçe Yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu.

CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Muharrem Aydın, İlçe Başkan Yardımcıları Ali Duman, Pınar Göksu, Erdal Demirkol, Süleyman Tosun,  Özcan Candemir, Ozan Doğan, Gençlik Kolu Başkanı Volkan Kızılağaç ve ilçe yöneticilerden oluşan CHP heyeti, Deva Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığına nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Yaşanan Pandemiden dolayı uzun bir süre gerçekleştirilemeyen ziyaretlerimizi yapmaya başladık diye konuşan  CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Muharrem Aydın; “ Ülkemizin için de bulunduğu ekonomik sorunlar ve bitmeyen pandemi sorunları arasında zor günler yaşamaktayız. Önümüz de bir genel seçim ve peşinden gelecek olan bir de yerel seçim var. Genel ve Yerel seçimler de başarılı olmak istiyoruz. Demokrasi bir yarıştır. Sandıktan çıkan sonuçlara saygılıyız. Genel Başkanlarımızın bir araya gelmesi 6’lı masa oluşturmaları örnek bir davranış. Bu konu da vatandaşlarımızdan çok olumlu dönüşler alıyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu sorunlar için de bu gibi davranışlar vatandaşlar için umut oluyor. Sonuçta hepimiz insanız. Fikirlerimiz ayrı olabilir ama bakkala markete gittiğimiz de hepimiz aynı ekmeği aynı peyniri alıyoruz. Yaşadığımız sorunların artık bitmesi, huzurun, adaletin, hukukun ve bir de sağlığın biran önce hayatımızda yerini almasını istiyoruz. “ şeklinde konuştu.

Ziyaretten son derece memnun olduğunu dile getiren DEVA Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Mutalip Geçer; “ Pandemi süresince biz de elimizden geldiği kadar vatandaşlarımızın yanın da olmaya çalıştık. İlçe esnafımıza ziyaretlerimizi aksatmadan devam ediyoruz. Bu güne kadar binlerce esnaf ziyaretimiz oldu. Çalışmalarımızı pandemi döneminde de sürdürdük. Sivil toplum kuruluşları, esnafları, pazar yerlerini, ev ziyaretlerine ara vermeden devam ediyoruz. Sancaktepe ilçesini kucaklayan bir anlayışla çalışmalarımız hız kesmeden bu yönde devam ediyor.  “ dedi.

Genel Başkanların bir araya gelmesi ile ülkemizin özlediği çok güzel bir görüntü ortaya çıktı diye konuşmasına devam eden DEVA Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Mutalip Geçer ; “ Biz parti olarak dünya da herkes mutlu yaşasın istiyoruz. Dünya tüm insanlara yeter. Kimsenin dilinden, dininden ve renginden rahatsız olmadan bir arada yaşayabilmek tüm insanların özlemi diye düşünüyorum. Siyasi partiler neden bir araya gelmesin ki, neden sorunları konuşmasınlar, sağlık, ekonomi, eğitim, güvenlik gibi konuların görüşülmesi ve çözüm konularının oluşturulması gerekir. Ülke olarak ekonomik sorunlar yaşadığımız bu günler de ben tokken komşum açsa, komşum tokken ben açsam nasıl mutlu olabiliriz. Mutlu olamayız. Bu ülke hepimizin, vatandaşlar olarak hep birlikte sorunların çözülmesi için gayret sarf etmeliyiz” ifadelerinde bulundu.

Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Haber ve Fotoğraf : Tevfik Erk / İstanbul

 

 

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM