• DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Canlar Cemevi’nden Sarıgazi Cemevi’ne ziyaret

Canlar Cemevi’nden Sarıgazi Cemevi’ne ziyaret

Sancaktepe İlçesinin yeni kurulan Sancaktepe Canlar Cemevi, Sarıgazi Cemevi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Sancaktepe Canlar Cemevi Derneği, dernek başkanı Kasım Söylemez ile Yönetim Kurulu Üyeleri Rıfat Karakaya, Yücel Atmaca, Bedir Dal, Fadik İlgan, Ali Sarı ve Gönül İlgan’dan oluşan Sancaktepe Canlar Cemevi Derneği’nin ziyaretinde yaşanan deprem felaketi başta olmak üzere güncel konular üzerine görüşme gerçekleşti.

Ziyarette, Ülkemizin yaşadığı asrın en büyük felaketlerinden biri olarak gösterilen Deprem Felaketinin yaşattığı acıların yaşandığı bu günlerde ülke olarak birlik ve beraberliğin öneminin ne kadar önemli olduğu vurgulandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarıgazi Cemevi Başkanı Mete Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri Yıldız Ulucan, Yılmaz Topaktaş, Mehmet Çokgüzel, Haydar Örnek, Özcan Candemir ve Mehmet Polat ile Sancaktepe Canlar Cemevi heyetini karşıladı.

Hızır ayı içinde olduklarını dile getiren Sarıgazi Cemevi Başkanı Mete Çelik, “ Öncelikle depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımız için Allah’tan rahmet, yaralanan tüm vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Ülke olarak çok üzüntülü günler yaşıyoruz. Allah hepimize bu acıların üstesinden gelecek kuvvet versin.  İlçemizin bir cemevi daha kazanmasından dolayı memnun olduk. Önemli olan eline beline diline sahip insanların edep yahu felsefesi ile Alevi canların dertleri ile dertlenen, canların mutluluğun da yanında olan bir dernek olabilmenizdir.  Ülkemizin yaşadığı büyük felaket olarak tarihte yerini alan deprem den dolayı ülkece kederli, acılı günler yaşıyoruz. Ülke olarak nasıl kenetlendiysek sizlerin de cemevinize gelen canlarla kenetlenmenizi dilerim. “ dedi.

Sancaktepe Canlar Cemevi’nin  hayırlı çalışmalara imza atmasını dileyen Sarıgazi Cemevi Başkanı Mete Çelik , Cemevi yöneticilerine başarılar diledi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafların ardından sona erdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM