• DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %0,06
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %-1,25
BAŞKAN AV. ŞEYMA DÖĞÜCÜ’NÜN YENİ YIL MESAJI

BAŞKAN AV. ŞEYMA DÖĞÜCÜ’NÜN YENİ YIL MESAJI

Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü yeni yıl dolayısı ile bir mesaj yayımladı
Yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü, 2022’in Tüm islam coğrafyası başta olmak üzere ülkemiz, milletimiz ve bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını diledi.
2021’in Sancaktepe Belediyesi açısından oldukça yoğun ve başarılı bir yıl olduğuna vurgu yapan Başkan Döğücü; “Sancaktepe Belediyesi olarak hemşehrilerimizin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmetle dolu bir yılı daha geride bırakıyoruz. İçinde bulunduğumuz pandeminin zor şartlarına rağmen hizmetlerimiz aksatmadan ilçemizin 19 mahallesinde yaşayan her bir hemşehrimizin rahatı huzuru ve mutluluğu için çalıştık. Pandemi sürecinde gerek sosyal desteklerimiz ve bu zorlu dönemin en az zararla atlatılması amacıyla belediyemizin aldığı kararlarımız gerekse de ilçemizin tamamına yayılan yatırımlarımızla hemşehrilerimizin yanında olduk. Tüm çalışma arkadaşlarımızın gayretiyle 2021 yılını başarıyla tamamladığımıza inanıyorum. 2021’de olduğu gibi 2022’de de daha fazla gayretle mesai mefhumu gözetmeden tüm çabamızla Sancaktepe’li hemşehrilerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Başkan Döğücü, 2022’nin geride bıraktığımız yıldan daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl olmasını dileyerek mesajını şöyle sürdürdü: Kardeşlik ve dostluk bağlarının pekiştiği daha müreffeh bir hayata ulaşma yolunda yeni umut ve beklentilerin oluştuğu yeni bir yıla giriyoruz.

Yeni yılda İlçemizin sahip olduğu potansiyeli kullanarak gerçekleştireceğimiz projelerle Sancaktepe’nin her yönüyle marka ilçe haline gelmesi en önemli hedefimiz olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle 2022 yılının; barışın, sevgi, saygı ve hoşgörünün hâkim olduğu, dostluk, kardeşlik, dayanışma, birlik ve beraberliğin pekiştiği, Covid-19 salgınının bittiği, ümitlerin ve hayallerin gerçeğe dönüştüğü bir yıl olması dileğiyle,  yeni yılın ilçemiz ve ülkemize, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini dilerim” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM