• DOLAR
    %0,02
  • EURO
    %0,00
  • ALTIN
    %0,07
  • BIST
    %0,68
AK Parti Sancaktepe’de Yüz Yüze 100 Gün programı yoğun geçti

AK Parti Sancaktepe’de Yüz Yüze 100 Gün programı yoğun geçti

AK Parti İstanbul İl Teşkilatının başlattığı Yüz Yüze 100 Gün programı Sancaktepe İlçesinde gerçekleştirildi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar,  AK Parti Milletvekilleri, AK Parti İstanbul İl Yöneticileri ve Sancaktepe İlçe Yöneticileri ve Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü katıldı.

Sancaktepe’de yoğun katılım ile sürdürülen program da esnaf gezileri, iş yerleri, fabrika , STK ziyaretleri ve ev gezmeleri yapıldı.

Mahalle ziyaretlerinde Yüz Yüze 100 Gün etkinliği Sancaktepe ilçesinin bir çok mahallesinde vatandaşlarla sohbet ederek  gerçekleşti. AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar’ın program süresince gördükleri ilgiden memnun olduğu memnun olduğu görüldü.

Akpınar Mahallesinde Milletvekili Müşerref Parvin Tuba Durgut, Fatih Mahallesinde Milletvekili Osman Poyraz, İnönü Mahallesinde Mustafa Ataş, Kemal Türkler Mahallesinde Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, Merve Mahallesinde Milletvekili Serkan Bayram, Osmangazi Mahallesinde Milletvekili Erol Kaya, Safa Mahallesinde Milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun, Yunus Emre Mahallesinde Milletvekili Mihrimah Belma Satır katıldı.

Milletvekillerine, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar, İl Başkan Yardımcısı İsmet Öztürk, İl Yönetim Kurul Üyesi ve Sancaktepe Sorumlusu Aydoğan Ahıkan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ali Sevinç ve Nurullah Aktaş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Safanur Akça, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emrah Albayrak ile İl Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurul üyeleri eşlik ettler.

Tevfik Erk / İstanbul

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM