• DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Sancaktepe’de Yeniden İstanbul dedi

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Sancaktepe’de Yeniden İstanbul dedi

Yaklaşan 2024 Yerel Seçimler için siyasi partiler seçim çalışmalarına başladı. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı başlattığı Yeniden İstanbul programı kapsamında İstanbul Milletvekilleri ile birlikte ilçe ilçe vatandaşı dinliyor.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın başlattığı Yeniden İstanbul adlı çalışması kapsamında AK Parti İstanbul İl Başkanı Nuri Kabaktepe ve AK Parti İstanbul Milletvekilleri Sancaktepe’de saha çalışması yaptılar.

AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar ve Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’nün de katıldığı program AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin basın açıklaması ile başladı. Basın açıklamasının ardından Sancaktepe İlçesinin mahallerinde vatandaşları dinlemek için çalışma başlatıldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ; ” Sokak sokak İstanbul’u gezmeye ve İstanbullulara dokunmaya devam ediyoruz. Sahada var olduğunuz sürece millet ile aranızda hiçbir mesafe olmaz. İşte bu yüzden bizler her zaman Yeniden İstanbul diyerek vatandaşlarımızla birlikteyiz ve birlikte olmaya da devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü; ” İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe ve İstanbul Milletvekillerimiz ile birlikte, yerel ve ulusal medyanın kıymetli temsilcilerine basın açıklamamızı gerçekleştirdik.
İstanbul’a 5 yıl kaybettiren CHP’li İBB yönetimi, metro şaftlarına döktüğü molozlarla Sancaktepelilerin de hayallerini çalmıştır.
Trafik çileleri, kapatılan tüneller, yapılmayan atıl bırakılan metroların yanı sıra halk ekmek üzerinden yaptıkları ucuz siyasete de İstanbul’u alet eden Sayın İmamoğlu, 16 Milyon İstanbullunun her birinden özür dilemelidir.” ifadelerine yer verdi.

Tevfik Erk / İstanbul

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM