• DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
80 Günde Devr-i Alem Sancaktepe’de ilgi ile izlendi

80 Günde Devr-i Alem Sancaktepe’de ilgi ile izlendi

Sancaktepe Belediyesi’nde Kültür Müdürlüğü çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Sancaktepe Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi’nde sahnelenen 80 Günde Devr-i Alem adlı tiyatro oyunu Sancaktepeli sanatseverler tarafından ilgi ile izlendi.

Sancaktepe’de tiyatro severler, Cumartesi ve Pazar günü sahnelenen 80 Günde Devr-i Alem adlı oyunu izlemek için önce biletlerini aldılar sonra izlediler. Sancaktepe’de ilklere imza atan Belediye Kültür Müdürlüğü’nün çalışmalarını takip eden sanatseverler, sahnelenen etkinliklerden oldukça memnun olduklarını dile getirdiler.80 Günde Devr-i Alem adlı oyunu izleyen Sancaktepeli tiyaro severler, oyunun sonunda tiyatrocuları ayakta alkışladı.

Başkan Döğücü Teşekkür etti 

Sancaktepe Belediye Başkanı Av Şeyma Döğücü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda teşekkür etti. Başkan Döğücü ; “  Dün olduğu gibi bugün de salonlarımızı yüksek bir katılımla şereflendiren misafirlerimize ve seçkin oyunlarını sanatsever komşularımızla buluşturmamız için bizlere daima destek olan @devtiyatro’na yürekten teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İlçe de merak konusu oldu

Düzenlenen kültür ve sanat etkinliklerinde seçici davranan Başkan Yardımcısı Av. Ercan Kader’e de sanatseverler teşekkür etmeyi ihmal etmediler. Çıtasını her geçen gün yükselten Sancaktepe Belediye Kültür Müdürlüğü’nün düzenleyeceği yeni etkinlikleri ilçede merak konusu olmaya başladı.

80 Günde Devr-i Alem adlı tiyatro oyunu

Dünyaca ünlü olan 80 Günde Devr-i Alem adlı tiyatro oyunu konusu ; “ 1872 Londra… Tam bir İngiliz centilmeni olan eksantrik Bay Phileas Fogg, dünyanın etrafını 80 günde gezebileceğine dair bir bahse girer ve bu uğurda elinde avcunda ne varsa ortaya koyar. Bu çılgın macerada kendisine sadık hizmetkârı Passepartout eşlik etmektedir. Birlikte 3 kıta ve 4 okyanus aşacak, Londra’dan Vahşi Batı’ya uzanan olağanüstü bir yolculuğa çıkacaklardır. “
Tevfik Erk / İstanbul

 

 

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM