• DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %-0,05
  • ALTIN
    %0,28
  • BIST
    %0,57
3. Şenol Keleş Futbol Turnuvası şampiyonu Sancaktepespor oldu

3. Şenol Keleş Futbol Turnuvası şampiyonu Sancaktepespor oldu

Sancaktepe Ziganaspor’un düzenlediği 3. Geleneksel Şenol Keleş Futbol Turnuvasını Sancaktepespor kazandı.

Müthiş çekişme içinde oynanan finalde Sancaktepe Ziganaspor ile karşılaşan Sancaktepespor, normal süresi 1-1 biten karşılaşmada rakibini penaltı atışları sonrasında 3-2 mağlup ederek turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Sarıgazi Stadında oynanan ve 6 Takımın katıldığı turnuvada 2011 Doğumlu sporcular forma giydiler. Turnuvaya A ve B Grubu olmak üzere 2 grupta toplam 6 takım katıldılar.

A Grubunda Sancaktepe Ziganaspor, Sarıgazispor ve Sancaktepe Belediye Gençlik Spor Kulübü katılırken, B Grubunda Sancaktepespor, Ortadağspor ve Sancaktepe Yenidoğanspor takımları mücadele ettiler.

Yoğun ilginin olduğu tribünlerin dolduğu turnuvayı futbolcu velileri, takımların yöneticileri ve çok sayıda sporsever takip ettiler. Minik yaş grubu yıldız adaylarının şölen havasında oynadığı turnuva mükemmel bir organizasyonla başlarken çekişmeli maçlara sahne oldu.

Şampiyonluk kupasını İhsan Keleş verdi

Turnuvanın son bölümünde kupa, madalya ve sertifika töreni yapıldı. Turnuvanın şampiyonu Sancaktepespor’un kupa ve madalyalarını Merhum Şenol Keleş’in ağabeyi ve Sancaktepe Ziganaspor Kulüp Başkanı İhsan Keleş verdi.

Tolunay Keleş : Katılan tüm takımlara teşekkür ederim

Turnuva bitimi ile yapılacak kupa töreni öncesinde konuşan Sancaktepe Ziganaspor Altyapı Sorumlusu Toluna Keleş “ İki sene önce kaybettiğimiz İlçemizin değeri Merhum Şenol Keleş amcamın adını yaşatmak ve unutturmamak adına üçüncüsünü düzenlediğimiz turnuvaya katılım sağlayan tüm takımlara, hocalarına, yöneticilerine, başkanlarına ve futbolcularına çok teşekkür ediyorum. Minik futbolcularımızın gelişimi açısından son derece yararlı olan bu turnuvada şampiyon olan Sancaktepespor’u ve Teknik Sorumlusu Yasin Gezgin hocamızı tebrik ediyorum. Herkesin emeğine yüreğine sağlık “ dedi.

Murat Nazik

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM